2777
2789
عنوان

مادرشوهر😐

231 بازدید | 7 پست

همسرم خرید کرده بود اومدداخل وسایل هارو گذاشت جلودر حال من رفتم

سبک هارو برداشتم ولی میوه ها موندن سنگین بودن همسرم خودش رفت ماشینو گذاشت پارکینگ اومدنی خودش اورد ،مادر شوهرم ک اومده بود شام همراه پدر شوهرم گفت خوبه هم خرید کن هم خودت بیار بالا خودتم بشور بچین نشید که من شنیدم دارم دق میکنم اصلا دوسم نداره این زن😔😓

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دق نکن حتی بهترین مادرشوهر دنیا هم حسادت میکنه چون با خودش میگه یه عمر زحمت کشیدم بچه بزرگ کردم کلی خرجش کردم جوونیم پاش گذاشتم سلامتیم رفت اونوقت یکی دیگه ثمره ی زحمتامو برداشت کرد...

اکثریت توی دلشون همینطوره هرکاری هم کنی حسادت میکنن فقط دنبال جلب رضایت اضافی نباش فقط خوب باش

وه چه دخالتی. دقیقا وظیفه ی گل پسرش چی باشه دوست داره؟ تو بری خرید کنی و بیاری و آقاتون میل کنه خوبه؟ من یکی شوهر کردم که وسایل مورد نیازم از صفر تا صد ردیف باشه. کارای اداری رو انجام ندم. تو صف نوبت نمونم. و خیلی کارای دیگه. 

وه چه دخالتی. دقیقا وظیفه ی گل پسرش چی باشه دوست داره؟ تو بری خرید کنی و بیاری و آقاتون میل کنه خوبه؟ من یکی شوهر کردم که وسایل مورد نسازم از صفر تا صد ردیف باشه. کارای اداری رو انجام ندم. تو صف نوبت نمونم. و خیلی کارای دیگه. 

مادرشوهر من حالا انقد بنده خدا ساکته دلم براش میسوزهشوهرم برای اون کادو نخره برای من بگیره صداش درنم ...

چه خوب

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
وه چه دخالتی. دقیقا وظیفه ی گل پسرش چی باشه دوست داره؟ تو بری خرید کنی و بیاری و آقاتون میل کنه خوبه ...

خواهر شوهرم دو روزه خیانت دیده طلاق گرفت این نقشو به من میزنه