2777
2789
عنوان

زیرش مو دارم

289 بازدید | 30 پست

دوستان حدود نزدیک دوسالی هست که موام نازک شدن و میریزن 

دکتر هم رفتم هزینه هم کردم که جواب نداد

هیرویت . آمپول بیوتین و دکسپانتنول و.... رو مصرف کردم که بدتر شد بهتر نشد تا الان ک موام کم پشت شده 

خواستم ببینم کسی روشی که طبیعی باشه برا جلوگیریش بلده؟ 

یا روغن طبیعی که از ریزش جلوگیری کنه پیدا میشه ؟

موام وقتی چرب میشه ریزشش دوبرابر میشه 

ممنون میشم کمک کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جسارتا اسمشون چیه؟

فولیکوژن امتحان کردی؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من از جوشانده نتیجه گرفتم  بنطم بهتر از روغنه . اولین جوشونده که استفاده کردم میخک بود که عالی بود بعد بهش رزماری  اضافه  کردم  و بعد الن  جوشانده قهوه   اسپره میکنم ۴۰ دقییه قبل حمام  شامپومم  شامپو سبغ  گیاهی میزنم 

جسارتا اسمشون چیه؟

من دایونیکس استفاده کردم دکتر برام نوشت

چون صورتم جوش داشت گفت این یه مذل مکمل هست ک باعث میشه جوش بیشتر نزنی 

بقیه مکمل ها به چیزی دارن ک باعث جوش میشن( نمیدونم چی)

ولی درکل هر مکملی خوبه 

اون امپول بیوتین هم توی بلند شدن مو اثر داره و حلوی ریزش رو نمیگیره

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

من هم همین مشکلات تورو داشتم انواع اقسام شامپو روغن و دکترای مختلف رفتم من مو سرم مستعد شوره ام بود یه برس میکشیم کل برس سیاه میشد دیگه یه خانم میانسال گفت صابون مراغه رنگ سیاهش بزنم به سرم واقعا محشر بود از اون موقعه دیگه ریزشمندارم شوره ام حتی بار اولم میبینی موهارو ضخیم میکنه خیلی خوبه حتما استفاده کن ۱٠تومنم بیشتر نیست