2777
2789

تاپیک اخرم لایک کنید 😂

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

تاپیک اخرم لایک کنید 😂

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ساعت ۱۲ میخوابم ۵صبح بیدار میشم صبحانه همسرم میدم ۶تا ۸ میخوابم و بعدشم به زندگی میرسم اتفاقا زود بی ...

وای خوش به حالت

من ساعت ۱۲ شب بخوابم دیگه تا ظهر خوابم بمب هم بیدارم نمیکنه😐💔

سال هاست که تو حسرت سحر خیر شدن به سر میبرم 

فکر میکنم به دوران کودکی مربوط میشه که از نوزادی چه جوری عادت داده شدیم 

من همیشه یادمه مامانم  ترجیح مثداد بچه هاش خواب باشن توی هر وقت و هز ساعت از شبانه روز اگه میخوابیدیم کارمون نداشت و هیچ وقت بیدارمون نمیکرد حتی اگر بهش میسپردیم بیدارمون کن ....

البته از سر دلسوزی بود چون خودش همبشه توی جوونیاش بی خوابی کشیده بوده و همیشه میگه کلا توی ۲۴ ساعت همیشه ۳ ساعت میخوابیدن فقط....

سال هاست که تو حسرت سحر خیر شدن به سر میبرم فکر میکنم به دوران کودکی مربوط میشه که از نوزادی چه جوری ...

اره دقیقا مامان منم همینطوریه

حتی کارای خونه رو هم نمیکنه تا وقتی ما بیدار نشدیم 

میگه سر و صدا میشه گناه دارن بیدار میشن🥺 من خودمم وقتی بدخواب بشم خیلی عصبی میشم کلا رو خواب حساسم

یه بار سر همین قضیه تا نیم ساعت فقط گریه میکردم😂😂💔

سال هاست که تو حسرت سحر خیر شدن به سر میبرم فکر میکنم به دوران کودکی مربوط میشه که از نوزادی چه جوری ...

اره مامان منم همینطوریه

حتی وقتی خوابیم کارای خونه رو هم نمیکنه میگه سر و صدا میشه بیدار میشن گناه دارن🥺 من خودمم خیلی رو خواب حساسم اگه بدخواب بشم عصبی میشم

ولی واقعا دیگه خسته شدم دست هرچی خرسه از پشت بستم😑