2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که همه مدل مدرسه درس خوندم اصلا از نمونه راضی نبودم 

شانس قبولی هم به میزان مطالعه خود طرف بستگی داره اصلا مدرسه مهم نیست عادی باشه یا نمونه یا تیزهوشان فقط مهم اینه درست درس بخونه و خوب درسو یاد بگیره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

کنکور هیچ ربطی ب مدرسه نداره بیخود ب خودش استرس نده اگ قبول نشده ی فامیل داشتیم از مدرسه دولتی داغون ...

ما هم هر چی بهش میگیم بازم قبول نمیکنه انگار دنیا به اخر رسیده

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲
کسی که میره مدرسه غیر انتفاعی شانس قبولیش تو کنکور چطوره

غیر دولتی افتضاح البته بستگی داره کجا و چطور مدرسه ای باشه 

مثلا سمت ما تو کرج پارسال از دوستم 40 تومن گرفتن دوستم ب زور قبول شد نهایی هارو 

همکلاسی هاشم همه افتادن 

همشون پی رل و ول گردی بودن 

تهشم ب والدين دوستم گفتن دختر شما کلا درس خون نبود ب ما چ 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
من که همه مدل مدرسه درس خوندم اصلا از نمونه راضی نبودم شانس قبولی هم به میزان مطالعه خود طرف بستگی د ...

اصلا متوجه نمیشه هر چی میگم خیلی ناراحتم

من که همه مدل مدرسه درس خوندم اصلا از نمونه راضی نبودم شانس قبولی هم به میزان مطالعه خود طرف بستگی د ...

اصلا متوجه نمیشه هر چی میگم خیلی ناراحتن

ما هم هر چی بهش میگیم بازم قبول نمیکنه انگار دنیا به اخر رسیده

من نمونه بودم 12 ام هیچی نخوندم کلا تست نزدم 

امسال پشتم میخوام بگم همش ب تلاش و اراده ادمه 

حال خواهرتونو میفهمم ششم ک بوذم تیزهوشان قبول نشدم کم مونده بوذ خودمو دار بزنم انقدر گریه کردم الان پشیمونم واقعا 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
اصلا متوجه نمیشه هر چی میگم خیلی ناراحتم

بگو رفتم آموزش پرورش پرسیدم گفتن خوب نیست امسال رتبه نیاورده 

بگردید یه مدرسه خوب براش پیدا کنید که معلم های خوبی داشته باشه اصلا مهم نیست چجوری باشه خواهرتون تلاش کنه قطعا میتونه بهترین بشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑