2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من که همه مدل مدرسه درس خوندم اصلا از نمونه راضی نبودم 

شانس قبولی هم به میزان مطالعه خود طرف بستگی داره اصلا مدرسه مهم نیست عادی باشه یا نمونه یا تیزهوشان فقط مهم اینه درست درس بخونه و خوب درسو یاد بگیره

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

کنکور هیچ ربطی ب مدرسه نداره بیخود ب خودش استرس نده اگ قبول نشده ی فامیل داشتیم از مدرسه دولتی داغون ...

ما هم هر چی بهش میگیم بازم قبول نمیکنه انگار دنیا به اخر رسیده

کسی که میره مدرسه غیر انتفاعی شانس قبولیش تو کنکور چطوره

غیر دولتی افتضاح البته بستگی داره کجا و چطور مدرسه ای باشه 

مثلا سمت ما تو کرج پارسال از دوستم 40 تومن گرفتن دوستم ب زور قبول شد نهایی هارو 

همکلاسی هاشم همه افتادن 

همشون پی رل و ول گردی بودن 

تهشم ب والدين دوستم گفتن دختر شما کلا درس خون نبود ب ما چ 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
ما هم هر چی بهش میگیم بازم قبول نمیکنه انگار دنیا به اخر رسیده

من نمونه بودم 12 ام هیچی نخوندم کلا تست نزدم 

امسال پشتم میخوام بگم همش ب تلاش و اراده ادمه 

حال خواهرتونو میفهمم ششم ک بوذم تیزهوشان قبول نشدم کم مونده بوذ خودمو دار بزنم انقدر گریه کردم الان پشیمونم واقعا 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
اصلا متوجه نمیشه هر چی میگم خیلی ناراحتم

بگو رفتم آموزش پرورش پرسیدم گفتن خوب نیست امسال رتبه نیاورده 

بگردید یه مدرسه خوب براش پیدا کنید که معلم های خوبی داشته باشه اصلا مهم نیست چجوری باشه خواهرتون تلاش کنه قطعا میتونه بهترین بشه

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀