hibarby مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 2780 عنوان بغلم کن 310 بازدید | 15 پست ﺑﻐﻠﻢ ﻛﻦ ﻫﻤﻴﻦ اﻟﺎن ﺷﺎﻳﺪ ﻓﺮدا ﺑﺮم از دﺳﺖ…ﺑﻐﻠﻢ ﻛﻦ ﺑﻐﻠﻢ ﻛﻦ ﻗﻠﺒﻤﻮن ﻳﻪ درد ﺗﻮﺷﻪ رﻓﻴﻖ…ﺑﻐﻠﻢ ﻛﻦ ﺗﻦ ﻣﺎ زﺧﻤﻴﻪ از ﺑﻰ رﺣﻤﻰ ﻳﻪ ﺗﻴغ! 1403/05/17 | 23:38 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mermaid1986 عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 6366 اومدم بغلت کنم دیدم با یکی دیگه ای 😒 سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
ojhfv عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 بغلم کننن، بغل تومیده بمن حس زندگیووووو، بببغغللمم کن که من ازدنیابریدم عشق وامیدوباورکن باتودیییدم، بغلللممم کککننننننن😁🤭❤🥺 من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
ojhfv عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 اومدم بغلت کنم دیدم با یکی دیگه ای 😒 اوههه🤭😁🤣 من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
hibarby مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 2780 اومدم بغلت کنم دیدم با یکی دیگه ای 😒 با کسی نیستم آهنگو گوش دادم فاز گرفتم ولی روحم چرا خستس نصف شب خود بخود بیدار میشم گریم میگیره چرا ؟بخاطر درس کنکور فشار روانی
ojhfv عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 با کسی نیستم آهنگو گوش دادم فاز گرفتم ولی روحم چرا خستس نصف شب خود بخود بیدار میشم گریم میگیره چرا ؟ ... خدابزرگه اسی، چن سالته؟ من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
ojhfv عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 یاد اهنگ تتلو افتادم مننم، تازه براتون خوندممشش😁😁🤭 من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
notlaaa عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11508 بغلم کن که هوا سرد تراز این نشود گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
mozysa عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 10999 بغلم کننن، بغل تومیده بمن حس زندگیووووو، بببغغللمم کن که من ازدنیابریدم عشق وامیدوباورکن باتودیییدم، ... میخواستم همینو بگممممم😂 اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
عسل_اهوازی_20 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 1138 بغلم کن که هوا سرد تراز این نشود زندگی خوب شود باد خبرچین نشود:))) بگفتا دل ز مهرش کی کنی پاک بگفتا آنگه ک باشم خفتع در خاک ❤👫🏻
sani67ii عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 15457 دلم بغلشو خواستااادلم تنگشهههههقدار شد فردا همو ببینیم کنسل شدمردمممگگ
bahar_7825 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 11241 یه وقتایی یکیو بغل میکنی محکم اما بازم دلتنگی تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸
ojhfv عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 زندگی خوب شود باد خبرچین نشود:))) دل تنگ شودباران سیل نشود..!:)) من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
ojhfv عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 زندگی خوب شود باد خبرچین نشود:))) دل تنگ شودباران سیل نشود..! من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!