من خودم خوشگل نیستم ولی خوش به حال این زن ها که خوشگل و ناز هستن ولی خوب تو محیط کار هم ممکنه اذیت بشن چون زیبا هستن و درخواست دوستی میدن چه بیرون چه محیط کار من خودم مجازی کار میکنم بدون اینکه من رو دیده باشن و عکس پروفایل ام نمیزارم درخواست دوستی میدن ومزاحمت ایجاد میکنن خوبه حالا خوشگل نیستم بعضی وقت ها میگم باز خوبه خوشگل نیستم خوشگلی واقعا دردسر داره و خیلی اذیت کننده هست
چرا نیمه پر لیوان رو نمیبینی اینکه دنیا برای خوشگلا ساخته شده اینکه زیبا بودن باعث احترام و توجه بی ...
نه عزیزم دنیا برای خوشگل ها ساخته نشده خوشگلی تنها کافی نیست که یکی جذب اش بشه در کنارش مهربونی و شخصیت هست که طرف رو جلب کنه وگرنه یه خوشگل که شخصیت نداره به درد نمیخوره ولی زیبایی خیلی مهم هست به نظرم تو اعتماد به نفس تو هر چیزی واقعا من خودم طرفدار زیبایی هستم
اول اینکه...زیبایی از نگاه هر ادمی یجوره...و ناز بودن ب خود ادم بستگی دارهتو میتونی با اون ارایشی ک ...
دقیقاا
من دوستی داشتم دوره کارشناسی که چهره خیلی عادی داشت اما اماان از رفتارهای پر نازش مثل ملکه ها رفتار می کرد محجبه هم بود پر از اعتماد به نفس و اطلاعات عمومیش هم بالا بود همیشه با اساتید بحث می کرد
نه عزیزم دنیا برای خوشگل ها ساخته نشده خوشگلی تنها کافی نیست که یکی جذب اش بشه در کنارش مهربونی و شخ ...
راجع به اثر هاله ای تحقیق کن ببین خوشگلی یه فرد چه تاثیری روی این میذاره که ادما فکر کنن اون فرد حقیقت رو میگه و ادم متشخصیه
حقیقت اینه که خوشگلی یه اپشن و مزیت محسوب میشه و درهای زیادی رو برای ادمای خوشگل و زیبا باز میکنه
تو مانند رگههای نور که از بین درختان میتابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐