2777
2789
عنوان

زیبایی زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 37 پست
چرا نیمه پر لیوان رو نمی‌بینی اینکه دنیا برای خوشگلا ساخته شده اینکه زیبا بودن باعث احترام و توجه بی ...

نه عزیزم دنیا برای خوشگل ها ساخته نشده خوشگلی تنها کافی نیست که یکی جذب اش بشه در کنارش مهربونی و شخصیت هست که طرف رو جلب کنه وگرنه یه خوشگل که شخصیت نداره به درد نمیخوره ولی زیبایی خیلی مهم هست به نظرم تو اعتماد به نفس تو هر چیزی واقعا من خودم طرفدار زیبایی هستم 

اول اینکه...زیبایی از نگاه هر ادمی یجوره...و ناز بودن ب خود ادم بستگی دارهتو میتونی با اون ارایشی ک ...

دقیقاا

من دوستی داشتم دوره کارشناسی که چهره خیلی عادی داشت اما اماان از رفتارهای پر نازش مثل ملکه ها رفتار می کرد محجبه هم بود پر از اعتماد به نفس و اطلاعات عمومیش هم بالا بود همیشه با اساتید بحث می کرد

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان نظری بخوام بدم میگن اعتماد به سقف هستی و داری از رویا هات میگی 

شوهر من خیلی جاها منو نمیبره از بس همه نگاه ها رو من هست شوهرمم یه آدم خیلی خیلی حساس و شکاک 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

من زیبانیستم ولی این صحبتهافقط یک جوزتوجیه کردن ودلداری دادن به خودمونه!!

خوشگلی هیچ دردسرس نداره تازه یک امتیازبزرگ ودرکناراستفاده درست ازش ادم ب خیلی جاها میتونه برسه....

ای حرفاهم ک زشتها شانس دارنو فلانوجدی نگیر فقط مخصوص همین جاست..‌‌‌

به نظرم یه قیافه معمولی خوبه چون خود آدم مهمه نه بقیه از زیبایی فقط بقیه لذت میبرن چه سودی داره اونم زیبایی که با توجه به معیار های زیبایی دنیاس 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
من زیبانیستم ولی این صحبتهافقط یک جوزتوجیه کردن ودلداری دادن به خودمونه!!خوشگلی هیچ دردسرس نداره تاز ...

اره عزیزم زیبایی واقعااعتمادبه نفس احترام و توجه و خلاصه همه چی میاره 

به نظرم یه قیافه معمولی خوبه چون خود آدم مهمه نه بقیه از زیبایی فقط بقیه لذت میبرن چه سودی داره اونم ...

سلام همسر مهدی احمد وند خوشبختم از اشناییتون یه امضا میدی😅🤣🌹

نه عزیزم دنیا برای خوشگل ها ساخته نشده خوشگلی تنها کافی نیست که یکی جذب اش بشه در کنارش مهربونی و شخ ...

راجع به اثر هاله ای تحقیق کن ببین خوشگلی یه فرد چه تاثیری روی این میذاره که ادما فکر کنن اون فرد حقیقت رو میگه و ادم متشخصیه 

حقیقت اینه که خوشگلی یه اپشن و مزیت محسوب میشه و درهای زیادی رو برای ادمای خوشگل و زیبا باز میکنه‌

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐