2777
2789

من انجام ندادم ولی شنیدم دندونای خودتو میتراشن بعد روش روکش میزارن تقریبا شبیه دندون مصنوعی 😐

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کردم تو نکن 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
چرا

انقد زشت شدن مث سگ پشیمونم دم ب دیقه باید بری پالیش وگرنه زرد میشن🤦‍♀️

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

من خیلی دنبال یه دندانپزشک خوب گشتم تا کامپوزیت دندونم رو انجام بدم و خیلی روی این موضوع حساس بودم. یکی از دوستانم دکتر مجتبی صفارهرندی رو معرفی کرد رفتم پیششون واسه ی کامپوزیت و واقعا راضیم هم خیلی طبیعی شده هم دندونام نامرتب بود خیلی دوسش دارم.