2777
2789
عنوان

ب نطرتون خواهرم حسوده

246 بازدید | 14 پست

پیرو تاپیک قبلم ،دخترخودش میره کلاس ششم بعد کلاس زبان و کاراته وشنا و...میره بعدمن پسرمو یه جلسه بردم باشکاه زنک زد بهم ک بچتو ننویس باشکاه فایده نداره پولات حروم میکنی چیزی هم یادنمیگیره  حالا زوده براش و فلان پسر من ۷سالشه بعد میگفت یعنی نمیتونه پیاده بره ک براش سرویس گرفتی و ...چندروز قبلم موهام رنگ کردم جلو شوهرم گفت موها خودت خوبن هی میری رنک شیمیایی میزاری ب موهات و پولا رو حروم میکنی شوهرمم بعد توخونه گیرداد ک تو ولخرجی و پولا رو هدر میدی و...درصورتیکه من ولخرج نیستم فقط سعی دارم  درست زندکی کنم 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر نگو بگو دشمن

حداقل جلو شوهرت نباید اینجوری میگفت😑

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

درست زندگی کردنت 

فاصلع گرفتن از آدمیه ک حسه بد ب زندگیت میده 

حتی اگه اون شخص خواهرت باشع

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

حسودیشو نمیدونم ولی بشدت فضوله

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
بزرکه

شاید از رو نصیحت گفته باشه ... نمیدونم

نمیتونم بگم حسودی کرده یا ...ولی اگ بار دیگه این حرفارو زد جوری جوابشو بده ک پشیمون شه از حرف زدنش...حالا باتوجه ب شناخت خودت میتونی صدات رو بلند کنی و با تحکم بهش تذکر بدی ...یا میتونی اروم و با جدیت کامل بهش تذکر بدی ... یا با خنده و شوخی بهش بگی

بـانـوے آریـایـے💙                                                            1400.06.09🤍                                                           
درست زندگی کردنت فاصلع گرفتن از آدمیه ک حسه بد ب زندگیت میده حتی اگه اون شخص خواهرت باشع

جدیدا ازش حس بد میگیرم میاد جلو خانوادم خودشو فقیر و بی پول جلوه میده و منو پولدار!!مثلا میاد دقیقا نقاط قوت شوهرمو میگه ک شوهر اون نداره نمیدونم هدفش چیه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

آره حسوده 

ربطی هم به وضع مالی نداره 

من یکی رو میشناسم مولتی میلیاردره ولی واقعا آدم حسودی 

خیلی سال پیش بچه خودش تیزهوشان قبول شد ولی تا شنید بچه باجناقش تیزهوشان قبول شده داشت سکته میکرد 

یا هر جا میرسه پول و وضع مالیشو به رخ ملت می‌کشه

بچه هاش هم مثل خودش هستن 

من تو این سایت هیچ فعالیتی و هیچ کاربری فعالی ندارم. یک بار برای همیشه میگم درمورد من مستقیم یا غیر مستقیم اینجا یا هر جای دیگه حرف نزنید. من دارم زندگی مو میکنم، دیگه حرفی ندارم برای گفتن.