2789
عنوان

ترس

222 بازدید | 21 پست

بچه هاباترس از زایمانم چیکارکنم.دعا هم خیلی میکنم.قران زیاد میخونم ولی بازم ترسم هست دیگه خسته شدم.خداهم کمکم نمیکنه😢😢😢😢

When every where  was dark💗I saw the color of your love

عزیزم طبیعیه 

منم میترسیدم خییییلی هم زیاااد ولی از سزارین بیشتر میترسم

بسپار دست خدا خودش اون موقع کمکت میکنه 

منم طبیعی زایمان کردم 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم طبیعیه  منم میترسیدم خییییلی هم زیاااد ولی از سزارین بیشتر میترسم بسپار دست خدا خودش او ...

دعایی راه حلی چیزی بلد نیستی

منم خیلی وقته که از زایمان میترسم از همون ماههای اول تو فکرش بودم.

مخصوصا که خاطرات زایمان نی نی سایتیا رو میخوندم.دوس داشتم طبیعی باشه.اما سزارین بهتره.از نظرات بقیه فهمیدم‌.چون بدون درد بچه دنیا میاد.و بدون استرس سره تاریخت میری بیمارستان.

منم تصمیم گرفتم سز کنم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
عزیزم طبیعیه  منم میترسیدم خییییلی هم زیاااد ولی از سزارین بیشتر میترسم بسپار دست خدا خودش او ...

منم از سزارین میترسم دعا کن طبیعی زایمان کنم

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
منم خیلی وقته که از زایمان میترسم از همون ماههای اول تو فکرش بودم. مخصوصا که خاطرات زایمان نی نی سا ...

عزیزم ترس من در حدیه ک خواب و خوراک ندارم.نمیدونم چکارکنم

بچه چقدر شیربنه ؟  دردشم شیرینه   اصلا نترس چون واقعا ترس نداره هرچی تلقین بد کنی  بچه ات هم نااروم میشه پس  همه چیزایی که خدا داده بهت  رو دوست داشته باش بمعنی واقعی  .بعد میبینی که ترست بیخود بوده و هست.