2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

174 بازدید | 15 پست

با اینکه شوهرم میخواد بره باشگاه مشکل دارم اصلا هم ادمی نیستم ک بخوام فضا ندم یا حبسش کنم 

منتهی طبق کارایی که کرده و جنبه ای ک نداشته دلم نیمخواد بره باشگاه میخواد ثبت نام کنه واسه بوکس یسری گفت قبول نکردم دعوا شد الانم تکرار کرد گفتم خودت میدونی و میدونم ک به حرفم گوش نمیده ومیره  چیکار کنم 

همینطوریش کلی زنو دختر پیه زندگیمن تا چند سال ک مشکل داشتم سر این موضوع اونموقع بدنساز بود   

واقعا تحمل ندارم جمع کنم زندگیمو یا دخترارو بخوام حذف کنم از زندگیم خودش ک جنبه نداره باشگاهم ک بخواد بره مثله قبل میدونم ک جنبه نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صورت مسئله رو پاک نکن

باشگاه نباشه دلیل دیگه ای هم می تونه پیدا کنه 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

چه ربطی به باشگاه داره ؟!

متاسفانه همه خانما نه ولی اکثریت تا میبینن یکی بدنسازه و هیکلش خیلی اوکیه میرن سمتش همینطوریش که نرفته باشگاه همش به طریقی مزاحم میشن طبق تجربه هام میگم اینو حتی با اینکه میدونن زن داره 

عقلشون میره تو چشمشون یسری از خانما شاید مسخره باشه ولی خیلی ضربه خوردم 

صورت مسئله رو پاک نکنباشگاه نباشه دلیل دیگه ای هم می تونه پیدا کنه

ببین شاید حرفم غلط باشه ولی مردا مثله ما خانما نیستن ک بتونن خیلی گنترل داشته باشن رو خودشون مثلا اگ ۱۰ تا دختر بیاد سمتشون ۹ تا رو پس بزنن اون یکیو دیگ نمیتونن 

چون مردن و غریضشونه من خیلی ازاد گذاشتم شوهرمو ولی دیدم تا ی حدی میتونه واشتباه از من بود ک ازادش گذاشتم همه جوره

این راجع به همه مرداس چون خصلتشون همینه 

متاسفانه همه خانما نه ولی اکثریت تا میبینن یکی بدنسازه و هیکلش خیلی اوکیه میرن سمتش همینطوریش که نرف ...

اهاا 

خب عزیزم الان حساسیت شما باعث میشه همسرت بیشتر لج کنه چون آدما کلا از ی چیزی منع بشن بیشتر سمتش کشیده میشن موافقت کن بره ولی کم کم با سیاست منصرفش کن بگو همینجوری اوکی خیلی هیکلت خوبه اصلا نیازی به بدنسازی نداری و کلی قربون صدقه برو که مثلا خیلی هیکلش خوبه و فلان شاید اینجوری منصرف بشه 

ببین شاید حرفم غلط باشه ولی مردا مثله ما خانما نیستن ک بتونن خیلی گنترل داشته باشن رو خودشون مثلا اگ ...

همه اینجوری نیستن 

شوهرت باید کنترل داشته باشه باید بفهمه 100نفرم باید رد کنه چون متاهلههه چون زن داره 

قضیه باشگاه رو هم ول کن هرچی بیشتر اصرار کنی بدتره

توهم برو باشگاه به خودت برس

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

اهاا خب عزیزم الان حساسیت شما باعث میشه همسرت بیشتر لج کنه چون آدما کلا از ی چیزی منع بشن بیشتر سمتش ...

طبق شناختی ک دارم میدونم ک اگه بره دیگه ولکن نیست تا تهش ادامه میده نمیدونم چیکار کنم منصرفش کنم از الان نره هرکاری میکنم نمیشه