2777
2789
عنوان

سرگیجه گرفتم 🤦🏻‍♀️😑😑

77 بازدید | 11 پست

طبق تحقیقاتم دیدم پرستاری سخته و من از پس شیفتاش برنمیام.. چون مثلا ۱۰ ۱۲ سال بعد میبینم ک متاهل شدم برام سخته میشه همه چی 

بین اتاق عمل و هوشبری موندم 

خودم علاقه ماماییه ولی انقد گفتن بازار کارش خوب نیس بیخیال شدم 🙁

چشه مامایی انقد بدشو میگید

من مامام

دخترا دیگه انقد از مامایی بد نگید. ماما تو کشور خودمون اینجوریه وگرنه بسیار رشته باارزشیه. اولا با آناتومی بدن خودت آشنا میشی و خیلی خانم آگاهی میشی بعدشم مامایی اصلا ارزشش از پرستاری بیشتره شما حتی میتونی دارو تجویز کنی میتونی مطب بزنی که این کارا رو پرستار نمیتونه انجام بده. دوست عزیز لطفا طبق علایقت پیش برو

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

چشه مامایی انقد بدشو میگیدمن مامامدخترا دیگه انقد از مامایی بد نگید. ماما تو کشور خودمون اینجوریه وگ ...

اوم خیلی دوست دارم این رشته رو 🥹

کلا بچه خیلی دوست دارم واسه همین گفتم مامایی انتخاب کنم 

اطرافیانمون چون تو درمانگاه کار میکنن و درآمد زیاد بالایی ندارن.. هی فامیل و اینا میگن به درد نمیخوره و فلان مامان منم میگه نرو این رشته برو پرستاری 🤦🏻‍♀️ 

آخه من اونهمه شیفت و اونقد استرس رو نمیتونم تحمل کنم واس زندگی شخصی یه دختر خیلی سخته اون شرایط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوم خیلی دوست دارم این رشته رو 🥹کلا بچه خیلی دوست دارم واسه همین گفتم مامایی انتخاب کنم اطرافیانمون ...

ببین کادر درمان کلا شیفتاشون سخته. بخصوص وارد طرح بشی دیگه خواب و بیداریت به هم میخوره. تغذیه ت بهم میخوره مجبوری سازگار بشی چون کارت همینه. قراره شب شیفت بدی عصر بدی صبح بدی. ماما داریم بعنوان پرستار کار میکنه. شما اول ببین روحیاتت به کدوم میخوره

ببین کادر درمان کلا شیفتاشون سخته. بخصوص وارد طرح بشی دیگه خواب و بیداریت به هم میخوره. تغذیه ت بهم ...

روحیه م به همه این رشته ها میخوره.. از خون و اینا نمی‌ترسم فقط تنها مسئله م زندگی شخصیه.. اینکه شیفت شب نباشم 

شب تو خونه پیش همسرم باشم.. منظورم اینه 

یعنی اگه پرستاری برم میتونم شیفت شب نگیرم؟ 

روحیه م به همه این رشته ها میخوره.. از خون و اینا نمی‌ترسم فقط تنها مسئله م زندگی شخصیه.. اینکه شیفت ...

شما متاهلی؟ اصلا غیر ممکنه طرحی باشی بت شیفت شب ندن. مسئول بخش بت میگه طرحی تازه نفسی همه رو میچپونه بت

شما متاهلی؟ اصلا غیر ممکنه طرحی باشی بت شیفت شب ندن. مسئول بخش بت میگه طرحی تازه نفسی همه رو میچپونه ...

نه متاهل نیستم آینده نگرم 😅 گفتم در آینده این مسائل برام پیش نیاد 

نه متاهل نیستم آینده نگرم 😅 گفتم در آینده این مسائل برام پیش نیاد

عزیز همه ی ما این فکرا رو کردیم . الان پاره شدیم بااین زندگی ودوندگی

چشه مامایی انقد بدشو میگیدمن مامامدخترا دیگه انقد از مامایی بد نگید. ماما تو کشور خودمون اینجوریه وگ ...

وقتی این چیزا رو می بینم واقعا تعجب می کنم 

عجب پس مطب میشه زد و دارو تجویز کرد ولی با کدوم مهر؟ شما که نظام پزشکی ندارید