2821
2789
عنوان

عجب صبریست🙃🌱🤍

225 بازدید | 15 پست

صبر خیلی سخته خیلیییی ها

حالا فکر کن برای چندتا چیز باید صبر کنم همزمان

مثلا دارم لاغر میشم از ۹۳شدم ۸۵ولی خب تا ۶۵راه زیاده 

ومن باید تا اون روز فقط سکوت کنم وکلی فشار روانی تحمل کنم تا عید که ۲۰کیلو کم کنم 

یا مثلاً باید تا ۲۶سالگی منتظر یه اتفاق باشم که شاید بشه شاید نه واین سخت تره

یا مثلاً دو سال درسم مونده و باید تحمل کن این روزا بگذره

قرار نبود ۲۲سالگی اینقدر سخت باشه خدایا خودت حل کن

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زندگی کلا سختهشایدم زندگی اینحا خیلی سخته

صبر سخته

اینکه حق اعتراض نداری

اینکه منتظر نتیجه ای

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بنظرم زندگی تو هرجایی سخت تره اما زندگی تو ایران یه جهنمه کامله منه ۱۷ ساله از ترس آینده ام مشت مشت موهام میریزه اضافه وزن گرفتم از زمانی که وارد دبیرستان شدم به طوریکه خودم دیگه توانایی اینهمه خوردن (به خاطر استرس درسیم)رو ندارم!

بنظرم زندگی تو هرجایی سخت تره اما زندگی تو ایران یه جهنمه کامله منه ۱۷ ساله از ترس آینده ام مشت مشت ...

تو منی یا من تو؟!

من اضافه وزن

جوش

لرزش دست گرفتم

من چی بگم یه سال صبر کردم واسه کسی که یه ماهه زن گرفته

از این میترسم ۴سال صبر کنم ونیاد

شما خوبه صبر میکنید که به هدفتون برسین.من چی بگم صبر میکنم و از آینده هیچ چیزی نمیدونم.حتی نمیتونم آینده امو تصور کنم.فقط مجبورم تحمل کنم.صبر کنم و صبر کنم و صبر کنم

من صبر کردم نتیجه ندیدم

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

دوستی باهاش من دوست نبودم یعنی اهلش نیستم اینو تو قلبم میخواستم

یه ۸ماه بله ولی الان شیش ماه نه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792