2777
2789

بازار سنتی، مسجد جامع ،امیر چخماق ،دخمه باغ دولت آباد، البته‌ من یزدی نیستم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازار خان 

مسجد جامع 

شازده فاضل 

بازار زرگری ها 

میرچقماق

پاساژ ستاره آریا صدف خلیج فارس 

پارک کوهستان 

پارک باغ ملی 

شهرستان مهریز خیلی سرسبز و خوش آب و هواست خنکه پارک حسن آباد داره غربال‌بیز داره و...

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹
بازار خان مسجد جامع شازده فاضل بازار زرگری ها میرچقماقپاساژ ستاره آریا صدف خلیج فارس پارک کوهستان پا ...

عزیزم بازار سنتی چجوریه جنسا و قیمتاش.

بازار امیرچخماق چطور

بنده یزدی اصیل هستم و هیچی نمیتونم 🥲❤️

سلام همشهری چرا آخه ؟!🫠

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹
بازار خان مسجد جامع شازده فاضل بازار زرگری ها میرچقماقپاساژ ستاره آریا صدف خلیج فارس پارک کوهستان پا ...

اها این غریال بیز هر چی فکر کردم یادم نمیومد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
😂😂 چون من بیشتر اشکذرم 🥲❤️

آهان دوری ی کم

عزیزم بازار سنتی چجوریه جنسا و قیمتاش.بازار امیرچخماق چطور

ببینید امیر چقماق و مسجد جامع هم جای دیدنی هست هم بازار داره و بیشتر کارهای دستی یزدی هاست و قیمت هاش متوسطه یعنی اندازه ارزش کالا هاست بستگی به خرید شما داره 

چندین مدل ترمه....

چیزای نخی و....

شیرینی و... ولی حتما برید خوش میگذره بهتون!😉🫰