2777
2789
عنوان

اوشین رو مخ😂💔

532 بازدید | 30 پست

واقعا نمیفھمم اگہ جاش بودم یکی میکوبیدم تو دھن این مادرشوھرش کہ فکش گیر کنہ تو دیوار انقدر میزدمش کہ برام تعظیم کنہ بعد اوشین ھیچی نمیگہ😐توروخدا قسمتی ھست اوشین مادرشوھرش حرص بدہ من اون قسمت ببینم اتش درونم خاموش بشہ😐

...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رعیت مگه باید کار دیگه جلو ارباب کنع ؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من اولین باره میبینم، این مادرشوهره زیادی رو مخه 🤬

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

بعد شوهروبچه هاش وایمیستادن اوشین مثل ماست نگاه میکردن!!!

ندیدی خانوم ساوا اونقدرکتک خورد راهی بیمارستان شد!!!!!!

بعدم تو ژاپن احتراپ حرف اول میزنه مگه مثل اینجاست عروس مادرشوهرقورت بدع!!!!!  

اره قسمت دیشب مادر شوهرش گفت برو پیش خدمتکار قبلیمون زندگی کن گفت نه 

به گریه افتاد 😂

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

ن جوابشو نمیده فک نکنم 

ولی آخر میخاد از اونجا بره بچشو بهش نمیدن 

جاری کمک میکنخ

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اوشین می‌دونی سانسور شدس و شغلش خاک.برسری بوده بعد تو تلویزیون گفت آرایشگاه

نخیر لطقا هر چیزی میبینید نگید اون زنای اونجاو ارایش میکرده 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️