2777
2789
عنوان

سختی های زندگی

405 بازدید | 18 پست

کلا آدم دیگه ای شدم و به زندگی ادامه میدم و مدرسمم تموم کردم و دارم طلاق میگیرم 

کلا شیر تو شیر شد 

خانواده دوباره میخوان شوهرم بدن 

منم دیگ مقاومت نمیکنم چون خسته شدم

فازت

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خوب نیست قبول نکن. ماشالا به همتت که مدرستو تموم کردی

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

از شوهر کردنت چه خیری دیدن ک دوباره دارن شوهرت میدن؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هعیی پست قبلیمو ببینی میفهمیراستش دیگ خودمو به دست سرنوشت سپردم

نه بابا به دست سرنوشت سپردم یعنی چی

اگه پسره رو دوست نداری یا ادم مشکل داریه 

حمایتت نمیکنه بگو نمیخوام نترس از خانوادت

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اتفاقا مقاومت کن یه شکست بهتر از دو بار شکستالان اینجوز که میگی شرایط شروع زندگی رو نداری بعد طلاق و ...

فشار و سرکوفت های خانواده خیلی منو شکسته 

باورت میشه ی جوری باهام رفتار میکنن انگار اضافیم