2777
2789
عنوان

گرسنگی

79 بازدید | 10 پست

آقا من چرا وقتی گشنه میشم شدیدا خوابم میگیره؟!شما تجربه ای دارین؟عذا که میخورم خوابالودگیم برطرف میشه تقریبا

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کنم سطح انرژیت میاد پایین از اونهمنم شبیه توام

واقعا شمام اینطوری هستین؟من مشکل معده هم دارم احتمالا،ممکنه برای اونم باشه؟قرص زینک میخورم دائم ضعف دارم

واقعا شمام اینطوری هستین؟من مشکل معده هم دارم احتمالا،ممکنه برای اونم باشه؟قرص زینک میخورم دائم ضعف ...

آره دقیقا یکم غذا بخورم خوابالودگیم برطرف میشه ، منم تو گوارش گاهی مشکل دارم . مولتی ویتامین خوردنی حالم بهتر میشه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
وقتی غذا میخ‌رم خوابم میاد حتی نمیتونم میز غذا رو جمع کنم

وای من اینم دارم،نمیدونم دقیقا چمه 😐 غذا میخورم ضعف میکنم و دلم میخواد برم دراز بکشم،در کل همش خوابالودم،ممکنه مال گرمای هوا باشه؟

کم خونی

نه بابا کم خونی هیچوقت نداشتم،آخرین بار برج ۹ پارسال آزمایش دادم که غلظت خون هم داشتم تازه،هموگلوبینم ۱۵.۷ هست،فکر کنم دوباره باید برم آزمایش،افت قند و فشار این حالتارو نداره؟