2777
2789
عنوان

چرا برق میره

672 بازدید | 12 پست

والا فقط مونده گاز رو قطع کنن 😏

اب که قطعه ، برقم قطع کردن توی این گرمای تابستون ،کولر روشن کنیم  

خدا قوت به اون بالاییاااااا ،که خیر ملتو میخوان 

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه ماهم ۶ نیم بردن ۸ ۴۵ دقیقه منت گذاشتن آوردنش 

برق بره دیگ آبم برای ما قطعه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

گاز زمستون میره چون بخاری هست.

برق تابستون چون کولر هست.

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

واسه ماهم ۶ نیم بردن ۸ ۴۵ دقیقه منت گذاشتن آوردنش برق بره دیگ آبم برای ما قطعه

ما دیروز از ۱۱ صبح تا ۶ بعد از ظهر برق نداشتیم. اخر همسرم و همسایه ها رفتن اداره برق داد و بیداد کردن تا وصل شد

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

ما دیروز از ۱۱ صبح تا ۶ بعد از ظهر برق نداشتیم. اخر همسرم و همسایه ها رفتن اداره برق داد و بیداد کرد ...

یا خدااا 

چقدر بی فکرن اینا  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
یا خدااا چقدر بی فکرن اینا

ماهم دقیقا وقتی برق بره، آبم نداریم. فک کن با دوتا بچه کوچیک ۷ساعت بدون آب و برق سر کردیم. اطلاعم نداده بودن که حداقل آب برداریم یا بریم جایی

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

ماهم دقیقا وقتی برق بره، آبم نداریم. فک کن با دوتا بچه کوچیک ۷ساعت بدون آب و برق سر کردیم. اطلاعم ند ...

از این ب بعد ذخیره داشته باش  تشت بزرگ دارید توشو پر آب کن شبا ک فردا یوقت آب قطع شد داشته باشید 

2827
2791
2779
2792