2777
2789
عنوان

چرا برق میره

662 بازدید | 12 پست

والا فقط مونده گاز رو قطع کنن 😏

اب که قطعه ، برقم قطع کردن توی این گرمای تابستون ،کولر روشن کنیم  

خدا قوت به اون بالاییاااااا ،که خیر ملتو میخوان 

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برق کمه عزیزم، مدیونی فک کنی صادر میشه😉

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

واسه ماهم ۶ نیم بردن ۸ ۴۵ دقیقه منت گذاشتن آوردنش 

برق بره دیگ آبم برای ما قطعه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
واسه ماهم ۶ نیم بردن ۸ ۴۵ دقیقه منت گذاشتن آوردنش برق بره دیگ آبم برای ما قطعه

ما دیروز از ۱۱ صبح تا ۶ بعد از ظهر برق نداشتیم. اخر همسرم و همسایه ها رفتن اداره برق داد و بیداد کردن تا وصل شد

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

ما دیروز از ۱۱ صبح تا ۶ بعد از ظهر برق نداشتیم. اخر همسرم و همسایه ها رفتن اداره برق داد و بیداد کرد ...

یا خدااا 

چقدر بی فکرن اینا  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
یا خدااا چقدر بی فکرن اینا

ماهم دقیقا وقتی برق بره، آبم نداریم. فک کن با دوتا بچه کوچیک ۷ساعت بدون آب و برق سر کردیم. اطلاعم نداده بودن که حداقل آب برداریم یا بریم جایی

ماهم دقیقا وقتی برق بره، آبم نداریم. فک کن با دوتا بچه کوچیک ۷ساعت بدون آب و برق سر کردیم. اطلاعم ند ...

از این ب بعد ذخیره داشته باش  تشت بزرگ دارید توشو پر آب کن شبا ک فردا یوقت آب قطع شد داشته باشید