2777
2789
عنوان

عجیب غریب شدم😐

71 بازدید | 4 پست

چندماهه اقدامم و باردار نشدم

بعضی وقتا از شدت بی تابی برای بچه دوس دارم گریه کنم، ناامیدی و ترس از اینکه نکنه هیچوقت بچه دار نشم وجودمو میگیره

بعضی وقتا هم حس میکنم حال و حوصله دردسرای بچه رو ندارم، انگار که ۵ تا بچه بزرگ کرده باشم و دیگه خسته باشم😐

خل شدم؟

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

بچه نمیخوای فقط میخوای بیاری ولی دلت نمیخواد 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه نمیخوای فقط میخوای بیاری ولی دلت نمیخواد

واقعا؟

اگه مطمئن شم اینه اقدامو میذارم کنار

قبلا شوهرم بچه نمیخواست، انقدررر تلاش کردم تا راضیش کنم بعدشم اقدامای بی نتیجه، انگار دیگه خسته م از همه چی.

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا؟اگه مطمئن شم اینه اقدامو میذارم کنارقبلا شوهرم بچه نمیخواست، انقدررر تلاش کردم تا راضیش کنم بع ...

حسم اینو میگه خودت چی فکر میکنی

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!