2777
2789

اینا تجربه خودمه🥲

هیچوقتتت خوشحالیتونو جار نزنید باور کنید عزیزترین هاتونم ممکنه چشم دیدن موفقیتاتونو نداشته باشن 

مورد بعدی هیچوقت سعی نکنید خیلی قوی باشید من همیشه هر اتفاقی برام می افتاد از بس مغرور بودم به رو نمی اوردم بدتر ی کاری میکردم فکر کنن حالم خوبه بخدا غرورم تا ی حدی خوبه بزارید بفهمن حالتون بد شده انقدر قوی خودتونو نشون ندید چون بی خیالتون میشن 

همیشه ی مظلوم نمایی بکنید چه تو دعوا چه تو ناراحتیا اگه اونی باشید که خودشو خوشحال نشون میده غرورو میبره اما ادما ولش میکنن تنها میشین 

حواستون به دوستای حسودتون باشه امان از حسادت چه کارهایی که نمیکنه 

راز دلتونو پیش هرکسی بازگو نکنید یک بار کافیه زخم بخورید تا بفهمید 

رفیق و دوست مال دوران دبستانمون بود الان همه دنبال منفعت خودشونن بخاطر منفعتشون با شما دوست میشن 

همیشه خودتون ی نقصی از خودتون نشون بدید نذارید ادما فکر کنن بی نقص هستین که امان از چشم زخم و چشم شورر

و خلاصه زندگی کوتاهه با اونی که دوستش دارید بگذرونید وقتتونو هدر ندید:(🤍💕

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

آفرین.

دقیقا من چند روز پیش مجبور شدم در مورد خرید خونمون به مامانم بگم. واقعا مجبور بودم چون باید طلاهامو که پیش مادرم بود می‌فروختم. قشنگ حسادت رو توی چهرش دیدم. و روز بعد هم خودش واضح یک چیزی گفت که کاملا نشان دهنده ی این بود که از خرید خونه ی ما شاد نیست. 

امروز هم شروع کرد با کنایه حرف زدن در مورد همسرم.

فهمیدن حتی با نزدیک ترین کسانت هم نباید نزدیک باشی. دوری و دوستی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792