2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

1130 بازدید | 27 پست

دوستان با خواهرشوهری که همش قیافه میگیره و حتی سلام نمیده و کلا تو چشمم نگاه نمیکنه چیکارباید کرد که حرصشو دربیارم

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حوری رفتار کن که انگار وجود نداره خودمم ازین مدل دارم انقد محل نذاشتم تا ترکید خودشو به همه نشون داد 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

شما هم بهش بی محلی کن به هنه نگاه کن جز اون به هنه سلام بده جز اون با همه بگو بخند جز اون خودش صداش در میاد وقتی هم به روت اورد بگو دیدم باهام صحبت نمیکنی گفتم شاید از من خوشت نمیاد 

حال من حال اسیریست که به هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست...... نرفت😔😔 
من امروز رفتم خونه پدرشوهر جاری کلا تو قیافه بود منم اصلا نه نیگاش کردم نه باهاش حرف زدم

جاریه منم با اینکه از من کوچيکتره هر موقع منو می بینه ک،و،ن،ش،و به من میکنه ،خیلی ناراحت میشم ،واقعا بی ادله منم تازگیا محل سگ بهش نمیدم لعنتيرو اصلا جزع خانواده نميدونم

خدایا ازت ممنونم به زندگیم سرو سامون دادی ،من عاشقتم
به امضا ماهور توجه کن حالت خوب میشه

اره عزیزم خیلی خوب بود

ولی خواهرشوهری دارم که کاملا بی دلیل همیشه قیافه میگیره و اصلا تو چشمم نگاه نمیکنه حتی سلام هم نمیکنه بهم وقتی میرم خونه نامزدم چیکارکنم حرصش بدم...

خیلی تقصه

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو
اره عزیزم خیلی خوب بود ولی خواهرشوهری دارم که کاملا بی دلیل همیشه قیافه میگیره و اصلا تو چشمم نگاه ...

ففقط بي محلي

خدایا ازت ممنونم به زندگیم سرو سامون دادی ،من عاشقتم