2777
2789
عنوان

گناه

150 بازدید | 16 پست

کسی ک مجرده و شرایط ازدواج نداره ، چطور نیاز ج.ن.س.ی ش رو تخلیه کنه که مرتکب گناه استمنا و زنا نشه ؟ خواهرا واقعا برام سواله من جسارت یا بی ادبی نکردم لطفا گزارش نزنید 💚

الان میان میگن ازدواج کن

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهی نیست جز کنترل .

کنترل از طریق ورزش، عبادت و مراقبه، اصلاح سبک .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خودتو سرگرم کاری کن 

نزار بیکار بمونی 

بشین وسایلتو مرتب کن یا کتاب بخون ورزش کن 

برو کلاس آموزشی  آشپزی کن 

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا

مطالعه، دوری از جو های انحرافی، ندیدن فیلم های رمانتیک و...

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

چیو اصلاح کنم ؟

سبک زندگی.

چرا شرایط ندارین؟ اگر فکر گناه به سرتون زد سرتون به چیزای دیگه گرم کنید ، ورزش کنید ذهنتون رو از اون ...

خاستگار خوب و خفن که نمیاد سراغ ی کنکوری . باید اول دماغمو عمل کنم . بعدشوهر کنم

خب سن زیادی که نداری هنوز خیلی جا داری کنکوری هم که هستی بشین سرتو با درس خوندن گرم کن فکر آینده ت ب ...

ب سن و سال نیست ک بعضیا طبع بدنشون خیلی گرمه ، بعضیا تا ۳۰ ۴۰ سالگیم اهمیت نمیدن به نیاز جنسیشون