2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 61 پست
😂😂😂چی بگم لپه هاش اب طلا داشته احتمالا😂

شاید  

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂 باشه

آفرین  

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
گوناخ ایستمیسن؟😂🥺

بویور😘

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مبارکه😂

نه اینجوری نیست 

ما اصلا از اون کارا نمیکنیم 😂😂😂😂

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
با خودم عهد بستم دیگه آشپزی نکنم 😐😂قبل یکم قابل خوردن بود الان که قند زدم بهش هیییچ واییی چقد بده ...

🤣🤣🤣

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

نه اینجوری نیست ما اصلا از اون کارا نمیکنیم 😂😂😂😂

اره خوب میکنی زنو شوهرو چه به اینکارا واقعا اونا که میکنن حرمت هارو میشکنن و خیلی بی حیان اصلا ادم خانواده تشکیل میده تا از این کثافت کاریا دست بکشه😂  

اره خوب میکنی زنو شوهرو چه به اینکارا واقعا اونا که میکنن حرمت هارو میشکنن و خیلی بی حیان اصلا ادم خ ...

😂😂😂😂😂وای از دست تو 

بیبی چک زدم خیالم راحت شد 

از اون شباس که باید تو حموم زیر اب سرد  بخوابم 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
اره هم لیمو عمانی ممکنه زیاد بودهشایدم از سبزیش بودهشایدم سبزی رو خیلی تفت دادی سوختهدفعه بعد عالی م ...

مرسی عزیزم بابت دلگرمیت ♥️😍

تا مدت ها فک نکنم جرات کنم برم سمت قرمه سبزی 😂😐

مرسی عزیزم بابت دلگرمیت ♥️😍تا مدت ها فک نکنم جرات کنم برم سمت قرمه سبزی 😂😐

قربانت ❤️❤️❤️❤️

نه عزیزم نترس

مهارت اشپزی با تجربه های زیاد بدست میاد پس ازش نترس

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791