2777
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 28 پست
چرا نگران نباش میتونی فقط عزیزم بستگی به روحیات خودت داره هرکاری که توش علاقه باشه راحته مطمین با ...

مرسی  

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من دانشجو پرستاریمم🙃🙃

میشه بگی چه کتابایی برا کنکور خوندی که رتبه قبولی آوردی. الان دانشجویی سخته.رتبش باید چند بشه پرستاری بردارن

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!
پانته آجان منم ۲۴سالمه و دوس دارم پرستاری بخونم و از محدودیت سنیش میترسیدم که میگن محدودیتت نداره... ...

سال بعد شما چی ؟ هرچی میدونین بگو تجربم بیشتر شه  

سال چندمی عزیزم؟من رشتم ریاضی بوده میخوام کنکور تجربی بدم آزاد پرستاری بخونم زیستا خیلی سختن؟

ترم پنج ورودی ۹۴

تو کلاسمون هستن کسایی که ارشد رشته های دیگه رو گرفتن 

دوباره کنکور دادن اومدن پرستاری

زیست تغییر کرده الان در چه حدیه نمیدونم.ولی ریاصی شیمی فیزیکت قوی باشه عالیه

میشه بگی چه کتابایی برا کنکور خوندی که رتبه قبولی آوردی. الان دانشجویی سخته.رتبش باید چند بشه پرستار ...

سایت قلم چی بری میگه اخرین رتبه چه دانشگاهی  با چه درصدایی گرفتن

فیزیک گاج زیست خیلی سبز .ریاضی  ادبیات مهرو ماه شیمی مبتکران

بقیش  یادم نمیاد

عزیزم شما میخوای امسال کنکور بدی؟آزاد یا دولتی؟

دولتی امسال نه سال بعدش

دولتی امسال نه سال بعدش

سلام پانته آ جان.منم می‌خوام سال آینده کنکوری بدم واسه پرستاری.ولی خیلی میترسم چون ۲۷ سالمه و خیلی ساله که دیپلم گرفتم .چه خوب میشه اگر باهم شروع کنیم به خوندن اینطوری انگیزمون بیشتر میشه به نظرم