2777
2789
عنوان

تازه عقد کردم

271 بازدید | 18 پست

من نزدیک دوماهه عقد کردم،رفتن خونه پدر شوهرم خیلی سختمه و همش خجالت میکشم پیششون،،،،نمیدونم چکار کنم اصلا، نمیدونم چی بگم.همش ساکتم اونجا مگه اینکه اونا باهام صحبت کنن و جوابشونو بدم ...هیچوقت فکر نمیکردم رابطه با خونواده شوهر انقد سخت باشه .لطفا هرچی بلدین بهم بگید که یکم یاد بگیرم😂

ان شاءالله خوشبخت بشی عزیزم

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

خوشبخت باشی 

مجردم راهکاری بلد نیستم 

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی دارم بهت میگم که 9 ماه عقدم و هر بلایی سرم اومده

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️

میتونی اونجا باهم فیلم ببینین تا سرگرم بشین و در مورد فیلم حرف بزنین...یا درمورد روزمرگی ها مثل آب و هوا ،غذا ،گرونی و...گاهی یه چیزی بگی

و سعی کن کمتر بری اونجا اگه معذب میشی

نه لازم نیس چیزی ببری

زیادم اونجا نرو  هفته ای ی دفعه  نهایتا دودفعه برو

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

کم کم درست میشه نگران نباش اولش عادیه😂😂😂

من اصلا اوایل روم نمیشد تو چشاشون نگا کنم الان ۶ ماه گذشته میشینیمبا پدرشوهرم و برادر شوهرم شاهکار هنری درس میکنیم😂😂😂😂

اما خب همیشه احترام نگه دار و زیادی قاطی نشو=)

حدو حدودا فراموش نشه 

هرچقدرم صمیمی شدید یادت نره اونا پدرو مادرت نیستن و ممکنه دلخور شن یا بد برداشت کنن

احترام و همیییشههه تو لحن حرفات داشته باش 

همون هیچی نگی بهتره نذار باهات صمیمی شن نذار زیاد ازت چیز میز بدونن ساکت و مظلوم ب نظر بیای برنده ای ...

یک جاری دارم که ۱۰ساله عروسشونه،با اون گرم میگیرن و حرف میزنن و من ساکت میمونم ،همش با خودم میگم نکنه فکر کنن دارم خودمو میگیرم یا نکنه فکر کنن بلد نیستم حرفی بزنم 

کم کم درست میشه نگران نباش اولش عادیه😂😂😂من اصلا اوایل روم نمیشد تو چشاشون نگا کنم الان ۶ ماه گذشت ...

خوشبخت شی عزیزم ،،،،چطور احترام نگه دارم مثلا؟سیاست یادم بدههه😂😂😂