2777
2789

یه گل میگرفتش دستش

پر پر می‌کرد

یه گلبرگ می‌کند میگفت دوستم داره

یکی دیگه می‌کند میگفت دوستم نداره

و همینجوری پر پر می‌کرد گلو

گلبرگ آخر افتاد دوستم داره

و ذوق زده شده بود و میخندید😂😂😂

منم الان همینم

یه گل باید بگیرم دستم

پر پر کنم

و بگم پیام میده

پیام نمیده...

پیام میده

پیام نمیده...

با این تفاوت که شخصی که دوست دارم پیام بده آخرم نمیده🥲😂 عالی اصلا

میگن دلتون رو صابون نزنید مال همین وقتاست😂💔

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی ، حتما سر موقع بهترش رو پیدا میکنی

فعلا که گیر اینم😂💔🥲

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
اتیشت میزنم پیام بدی اعصابمو خراب نکنا

😐😐

وات؟

شما؟

کی خواست پیام بده؟😐 دارم اونو میگم

این وضعیتو فیونا زن شرکم داشت😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
🥲😂کاش پیام بدهمن یکیو سه ساله باهاشم یه مشکلی بینمون هست کاش حل بشه وضعم مث شماس پا در هوا

نه ما چیزی بین مون نیست

با شما فرق داره

یه ارتباط ساده تو چارچوب داریم فقط

این وضعیتو فیونا زن شرکم داشت😂

اونو یادم نیست🥲😂

تو برج منتظر بود رو میگی؟

به هر حال امیدوارم درست شه💞

چیزی که خراب نیست چون یکطرفه از طرف منه احتمالا

ولی بازم ممنون❤️

دعا کن بهتر شه

اونو یادم نیست🥲😂تو برج منتظر بود رو میگی؟

آره😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️