2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرسیدم تحقیق کردم ولی تو تصمیم گرفتن که کدوم ب کدوم ترجیح بدم مشکل دارم!

اگه استخاره باور داری بگیر تا الان دیدم نتیجه مطلوبی داد و اگه بلد نیستی تماس بگیر با یه طلبه بگو برات بگیره و ده دقیقه طول نمی کشه 

توبه شکستم🫀🙂

چه رشته هایی

کارشناسی حقوق خوندم بدون علاقه

به ادبیات علاقه داشتم حتی کنکور ارشد دادم چند سال پیش قبولم شدم دانشگاه خوب ولی انصراف دادم بعد یه ترم درگیر ی مشکلاتی شدم تا امسال دوباره میخوام کنکور شرکت کنم 

ولی دو سه ماه بین رواشناسی و ادبیات موندم 

دیگه این بر میگرده یکم علاقه و توانایات.بین چه شاخه دودلی؟

ادبیات و روانشاسی 

به هر دو علاقه دارم 

از پژوهش تو حوزه ی ادبیات و تدریس و غرق شدن تو دنیای لذت میبرم هرچند قبلا بیشتر بود ولی رواشناسی رو هم  مطالب و موضوعاتی ک بهش پرداخته میشه رو دوست دارم 

ولی میترسم هرکدوم ک انتخاب کنم بعدا پشیمون بشم ک چرا اون یکی انتخاب نکردم 

ادبیات و روانشاسی به هر دو علاقه دارم از پژوهش تو حوزه ی ادبیات و تدریس و غرق شدن تو دنیای لذت میبر ...

من بهت پیشنهاد روانشناسی ادبیات زیاد نون توش نیست 

روان شناسی رشته تاپ انسانی هم هست خودم انسانی برای روان نمیخونم ولی نظر من چیز سختی نیست قطعا روان شناسی بهترینه ولی دیگه علاقه بستگی داره 

من بودم بین‌ این دو روان انتخاب میکردم 

توبه شکستم🫀🙂

کارشناسی حقوق خوندم بدون علاقهبه ادبیات علاقه داشتم حتی کنکور ارشد دادم چند سال پیش قبولم شدم دانشگا ...

خب به حقوق که علاقه نداری اون هیچی.

به ادبیات و روانشناسی علاقه داری

آینده کاری کدوم رو میپسندی؟

هر دو امکان تدریس رو دارن

روانشناسی میتونی کار بالینی انجام بدی

و یا شاخه های دیگه اش که استخدام شرکت های مختلف میشن حتی دیدم که بر حسب سواد روانشناسیشون مشاوره دکوراسیون میدن

ادبیات رو خیلی اطلاع ندارم 

ولی به نظرم شما بیا یه جدول بکش

یه قسمت ادبیات یه قسمت روان

دروس دانشگاهی، آینده شغلی، درامد، محل کار، محیط کار 

همه رو قسمت خودشون بنویس ببین کدوم بیشتر باب میلته

کدوم رو میتونی به عنوان شغل ببینی 

کدوم رو به عنوان علاقه آزاد دنبال کنی

مثلا میتونی روانشناسی بخونی و اوقات فراغت ادبیات مطالعه کنی و برعکس

اگه استخاره باور داری بگیر تا الان دیدم نتیجه مطلوبی داد و اگه بلد نیستی تماس بگیر با یه طلبه بگو بر ...

راستش باور خاصی ندارم، شما یعنی مردد میشی استخاره میگیری؟ 

ادبیات و روانشاسی به هر دو علاقه دارم از پژوهش تو حوزه ی ادبیات و تدریس و غرق شدن تو دنیای لذت میبر ...

روان شناسی شاخه خیلی بهتری داره و بخصوص شاخه بالینی 

اگه بجا ادبیات مترجمی می بود مترجمی میگفتم ولی ادبیات چیز تهش نمیشه بخصوص برای اقا

توبه شکستم🫀🙂