2777
2789
عنوان

کنکور

229 بازدید | 11 پست

با تراز. کل در حد ۶۷۰۰تا ۶۹۰۰ میتونم مددکاری اجتماعی یزد بیارم؟انسانی منطقه سه یا علوم تربیتی و علوم ورزشی و حسابداری دانشگاه های تیپ ۲ و ۳ اوورد
أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌‌لِوَلیِڪْ‌‌ألْـفَـرَج🌱🤍  /  آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها:)✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد مددکاری اجتماعی چیزی میدونید میشه یه توضیح بدید در مورد رشتش توضیح بدید

فقط میدونم رشته خوبیه و یکمم البته سخته ولی باید با علاقه بری چون ممکنه اواسطش با روحیاتت نخوره بعد انصراف بدی خودت هم ی تحقیق کلی کن

أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌‌لِوَلیِڪْ‌‌ألْـفَـرَج🌱🤍  /  آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها:)✨️
یه کوچولو دیگ صبر کنی رتبه ها میاد چیزی نمونده به نظرم مددکاری دولتی میتونی بیاری حسابداری مطمئن ن ...

یا خدااا انشالله 

یه کوچولو دیگ صبر کنی رتبه ها میاد چیزی نمونده به نظرم مددکاری دولتی میتونی بیاری حسابداری مطمئن ن ...

آخه خیلییی استرس دارم

فقط میدونم رشته خوبیه و یکمم البته سخته ولی باید با علاقه بری چون ممکنه اواسطش با روحیاتت نخوره بعد ...

ی چیزایی در موردش میدونم نمیدونم درسته یا نه

من مثل پرستاریه مثلا از افراد معلوم یا پرورشگاه ها و خانه سالمندان باید کار کنی درسته؟

ی چیزایی در موردش میدونم نمیدونم درسته یا نهمن مثل پرستاریه مثلا از افراد معلوم یا پرورشگاه ها و خان ...

بله

ولی حیطه کاریش یکم گسترده تره

میدونم حس خیلی مزخرفیه ولی چیزی نمونده تا اومدن رتبه دیگ آخراشه

تورو خدا دعا کنید 

خیلی به مددکاری علاقه دارم اینو بیارم