2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

857 بازدید | 25 پست

سلام خانما لک بینی داشتم و پریودیمم نامنظم شده بود رفتم  سونو دادم دکتر گفت پولیپ داری دارو داد گفت تا یک ماه بخور اگه خوب نشدی جراحی کن منم نمی‌خوام عمل کنم داروهامو میخورم دیروز یکی می‌گفت گزنه و زیرفون رو دم کردم خوردم پولیپم از بین رفت کسی بوده با دمنوش های گیاهی پولیپش از بین رفته باشه ؟من از دیشب خوردم خونریزیم زیاد شده  به نظرتون علتش چی می‌تونه باشه ؟یعنی داره اثر خوب میزاره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سونو

زخم داشتم یک ماه پیش فریز کردم خوب شدم الان از صبح یهو لخته ازم میاد نمیذونم دلیلش چیه. یعنی میتونه پولیپ باشه؟

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

زخم داشتم یک ماه پیش فریز کردم خوب شدم الان از صبح یهو لخته ازم میاد نمیذونم دلیلش چیه. یعنی میتونه ...

نمیدونم والا عزیزم من سونو واژینال دادم مشخص شد خسته شدم دیگه از بس لک‌بینی دارم 

این دمنوش رو خوردم زیاد شد به نظرت اثر مثبت داره میزاره؟

نمیدونم والا عزیزم من سونو واژینال دادم مشخص شد خسته شدم دیگه از بس لک‌بینی دارم این دمنوش رو خوردم ...

من دکتر بهم گفت رازیانه و پونه دم کن بریز تولگن آب بشین توش

اگه خونریزیت بیشتر شد برو دکتر

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

من دکتر بهم گفت رازیانه و پونه دم کن بریز تولگن آب بشین توشاگه خونریزیت بیشتر شد برو دکتر

دمنوش رو خودم خریدم خوردم یعنی قطع کنم یا بازم بخورم 

ممکنه داره پولیپ رو دفع می‌کنه به خاطر همین زیاد شده باشه ؟

دمنوش رو خودم خریدم خوردم یعنی قطع کنم یا بازم بخورم ممکنه داره پولیپ رو دفع می‌کنه به خاطر همین زیا ...

سر خود دارو نگیر حتی دارو گیاهی

با دکتر طب سنتی مشورت کن

منم پولیپ دارم میترسم عمل بشم

ایشالا که خوب میشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز