2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داخل رو آب میگرفتی؟دیگه نکن خواهر ان شاءالله که آسیب ندیدهنیاز نیست به طرف مقابلت بگی

بخدا نمی‌دونم اصلا کجا فقط میدونم با آب خیلی زیاد وشدید فکر کنم قسمت بالا رو

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    
استارتر من ورزش رزمی کار میکنم و تو یکی از مسابقه ها ضربه بدی خوردم که بعدش خونریزی هم داشتم و به اح ...

من میدونم هیچ کاری نکردم

اما شخص مقابل نمیدونه درک نمیکنه 

اگر به من تهمت بزنه چی؟ 

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    
ببین بذار یه چی بگم من عفونت شدید گرفتمو خارج تو دختر بودنم تو حموم اینقدر خاروندم انگشتم حتی لیز خو ...

عزیز دلم خوشبخت باشی😻😻😻کلی خوشحال شدم برات

می‌دونی من به مامانم بگم مطمئنم میکشتم اصن نمیزاره به بابام برسه چون مریضی اعصاب داره مادرم اگر بدن منو ببینی تمامش کبوده آنقدر که منو زده یا مثلا فحش میده بهم جن... اینا روتینشه 

بخاطر همین حاضرم بمیرم اما به مامانم نگم 

من میدونم هیچ کاری نکردماما شخص مقابل نمیدونه درک نمیکنه اگر به من تهمت بزنه چی؟

چرا انقد نگران فرد مقابلی هستی که هنوز نیومده 

سعی کن با یکی که شناخت خوبی ازش داری و ازت داره ازدواج کنی منم قبلا خیلی نگران این مورد بودم ولی دوستم می‌گفت کسی که اینکاره باشه از قیافشم معلومه به خودت اعتماد کن و اینچ یه ضعف برای خودت ندونه هیچوقت فوقش اینه می‌شینی منطقی حرف میزنی میگی من اینم اگه کار دیگه ای هم میکردم نمیومدم مستقیم بهت بگم اگه میتونی قبول کنی بسم الله اگه نه هم که به سلامت در ثانی تو هنوز نمیدونی مشکلی پیش اومده یا نه برو دکتر بعد نگران شو

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چرا انقد نگران فرد مقابلی هستی که هنوز نیومده سعی کن با یکی که شناخت خوبی ازش داری و ازت داره ازدواج ...

ممنونم عزیزم حق با شماست خیلی آروم تر شدم بخدا شبا خواب نداشتم 

عزیز دلم خوشبخت باشی😻😻😻کلی خوشحال شدم براتمی‌دونی من به مامانم بگم مطمئنم میکشتم اصن نمیزاره به ب ...

مامان منم اعصاب نداشت باباااا ولب گفتم عیبی نداره تهش مرگه😂 مامان من تیروئید پرکار داره بعد ما خانواده مذهبی ایم افتضاح 

نخیر به کسی نگو اصلا ناراختش هم نباش هر وقت خواستی ازدواج کنی اگه طرف مورد اعتماد و اطمینانت بود قبل ...

اتفاقا اینم نباید بگه 

طرف بیشتر شک میکنه

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه