2789
عنوان

سهمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 30 پست
یه سهمیه و رانت جدید آوردن به اسم سهمیه ۵ درصد، برای اونهایی که از جبهه رد شدن و اینا.‌

کلا میخواستم بدونم ترازشون که دقیق نمیشه پیدا کرد ولی الان درصدای ۱۵ ۶ ۵ یدونه منفی ۲ می‌تونه بره مثلا فیزیوتراپی دولتی چون افت داشتن خیلی بچه ها و ظرفیت خیلی زیاد شده گفتم شاید بتونه بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا میخواستم بدونم ترازشون که دقیق نمیشه پیدا کرد ولی الان درصدای ۱۵ ۶ ۵ یدونه منفی ۲ می‌تونه بره مث ...

من خیلی کارنامه ۵ درصد دیدم درصداشون بهتره از اینی که میگی 

اون ۲۵ درصد با این درصدا میشه فیزیو اورد

https://www.karzar.net/152508امضا کنید لطفا🙃
نه اونم 5 درصد بود

کلا میخواستم بدونم ترازشون که دقیق نمیشه پیدا کرد ولی الان درصدای ۱۵ ۶ ۵ یدونه منفی ۲ می‌تونه بره مثلا فیزیوتراپی دولتی چون افت داشتن خیلی بچه ها و ظرفیت خیلی زیاد شده گفتم شاید بتونه بره؟؟؟؟ این سوالی بودش 😂 

من خیلی کارنامه ۵ درصد دیدم درصداشون بهتره از اینی که میگی اون ۲۵ درصد با این درصدا میشه فیزیو اورد

ای وای نت ضعیفه ندیدم جواب دادین♥️♥️

ولی من خیلی دیدم کارنامع پنج درصد خیلی که بهتر نبود درصداش ولیییی امسال طبق افت بچه ها میگم چون اصولن تراز های خیلی بالا داشتیم اما امسال خیلیا حتی مدرسه شونم قبول نشدن

ای وای نت ضعیفه ندیدم جواب دادین♥️♥️ولی من خیلی دیدم کارنامع پنج درصد خیلی که بهتر نبود درصداش ولییی ...

عزیز افتی من نمیبینما

اکثرا امسال معدلتا مثل اینکه خوب شده 

همین سایت میزلرن من بیشتر کارنامه خوب دیرم

https://www.karzar.net/152508امضا کنید لطفا🙃
عزیز افتی من نمیبینمااکثرا امسال معدلتا مثل اینکه خوب شده همین سایت میزلرن من بیشتر کارنامه خوب دیرم

وا نه😂 عشقم اشتباه می‌کنی کلی افت تراز داشتیم 

میانگین معدل هم هرسال ۱۷ بوده امسال ۹ 

عزیز افتی من نمیبینمااکثرا امسال معدلتا مثل اینکه خوب شده همین سایت میزلرن من بیشتر کارنامه خوب دیرم

بله من اوضاعه معدل هم گفتم .. و اینکه افزایش ظرفیت هم درنظر گرفتم و اینکه کاهش تعداد افراد ۲۵ درصد و داشتیم