منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
خب بچه های الان با قدیم فرق دارن خیلی..از یه جهاتی بهتر شدن و از یه جهاتی حس میکنم قبلی ها احترام بز ...
نمیشه خیلی نظر قطعی داشت هر نسلی فکر میکنه خودش از فرزندانش قدرشناس تر و بهتر بوده اما من یه چیزی نگرانم میکنه که نسل نوجوان امروز دوست داره همش تو خونه باشه و پی گوشی بازی و...از بیرون و فامیل گریزانن و من هر نوجوونی دیدم همین بوده و دیشب مقاله ای خوندم که دیدم این موضوع کلی هست تو دنیا
نمیشه خیلی نظر قطعی داشت هر نسلی فکر میکنه خودش از فرزندانش قدرشناس تر و بهتر بوده اما من یه چیزی نگ ...
این فکر کنم علتش فضای مجازیه . کلا دنیای مجازی باعث میشه فاصله بگیری از دنیای واقعی و همه وقتت صرف دنیای مجازی میشه... خوب نیست ولی خب برای خیلی ها که تنهان راهی جز اینم نیست