2777
2789
عنوان

توروخدا راهنماايي كنيد

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 28 پست

دو سه روز ديگه كلا تمام اين سايد افكتها از بين ميره و خوب و سرحال نيشه معمولا بين ٣ تا ٥ روز حتي يكهفته بچه ها بعد از واكسن ضعيف ميشن يعني ادم بررگا هم همينطور ! اين خاصيت واكسن هست حتما تجربه اشو داشتي قبلا هم بهش واكسن زدي كه! 

اگرم بدنش گرمه پشت گردنش دستمال خنك بزار 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

كه ضعفشو بگيره الان ضعف داره و هم گرسنه هست اما چون ضعيف شده متوجه نيست دل دردش به احتمال قوي بخاطر بالا اورنشه معدش ناراحته كه جاي نگراني نيست چيزاي داغ و خيلي سرد بهش نده كه معده اش تحريك نشه

2804
2805

این درد معده شاید از ویروس جدید باشه من همین علایمو داشتم سرم زدم خوب شدم بهش مایعات بده دمای بدنشو کنترل کن ان شاالله زودی خوب بشه

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]