2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طلاق اصلا خوب نیست چه بچه داشته باشی چه نداشته باشی چه مستقل باشی چه نباشی اگر هیچ راهی جز جدایی نیس ...

همسرم طرز فکرش قدیمی.

خساست داره.

خیلی دیگه کم آوردم

هیچ کس بدون دلیل طلاق نمیگیره وقتی دلایل محکم برای جدایی داری صد در صد خانواده هم حمایت میکنن مردمم ...

ازاین نگرانم که مدام بهم بگن خودت انتخاب کردی.ماکه بهت گفتیم .

من اصلا ازخونوادم نظری نپرسیدم ک بخان راضی باشن یانه مگ خونواده دارن زندگی میکنن ک راضی بشن نشن حرف ...

به هرحال قراره بعداز طلاق برم خونه پدرومادرم..اوناهم قطعا باید هی به سئوال وجوابای مردم جواب بدن

شخصا حرف مردم پشیزی برام ارزش نداره خانواده هم به هیچ عنوان حمایت نمیکنن حتی اگه بدترین مرد روی کره ی زمین باشه تواین چند سال زندگی مشترکی ک داشتم هروقت ناامید شدم نه بهشون پناه بردم نه حتی یه درصد روشون حساب باز کردم یه موقعی هم اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیادو دیگه نتونم ادامه بدم باید از صفر تاصد رو پای خودم وایسم

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
طلاق اصلا خوب نیست چه بچه داشته باشی چه نداشته باشی چه مستقل باشی چه نباشی اگر هیچ راهی جز جدایی نیس ...

واسه همه اینطوری نیست... 

خیلیا بعد طلاق انگار دارن توبهشت زندگی میکنن. 

بیشتر به شخصیت خودفرد و خانوادش برمیگرده 

دقیقاً.

درسته که طلاق شکست محسوب میشه ولی گاهی چاره ای نیست

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792