2777
2789
عنوان

حقیقتشششش🙂🤝🏻

139 بازدید | 13 پست

حقیقتش؟

من با هر بار دیدنِ چشمات دلم میلرزه

حقیقت اینه 

حقیقت اینه که یه نقاشی کوچیک از چشمات کشیدم و همیشه کنارم دارمش که هر وقت دلتنگت شدم نگاهش کنم

حقیقت اینه که هر بار کنارت میشینم قلبم خودشو به درو دیوارِ سینه‌م میکوبه جوری که انگار میخواد منفجر شه

ولی من میترسم و نمیتونم بهت اینارو بگم 

نمیتونم بهت بگم میتونم چشم رو همه چیز ببندم و پای پیاده باهات تا جزیره های ناشناخته بیام

نمیتونم بهت بگم اگه دستتو سمتم دراز کنی از هر چی هست و نیست دست میکشم و دستای تورو هیچوقت ول نمیکنم 

نمیتونم اینارو بهت بگم چون میترسم همین شانسِ 

دیدنت و حرف زدن باهاتو هم از دست بدم 

میترسم منو کنارت نخوای

چون اگه تو منو نخوای دیگه منم خودمو نمیخوام...

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

💔🙂هعی دلم براش تنگ شده می‌دونی چند وقت هست ندیدمت چند ساله دوست دارم می‌دونی چه بلایی سرم اومده بخاطر تو می‌دونی چقدر دوستامو برات دک کردم چه بلایی سر خودم آوردم  اما تو نفهمیدی

💔🙂هعی دلم براش تنگ شده می‌دونی چند وقت هست ندیدمت چند ساله دوست دارم می‌دونی چه بلایی سرم اومده بخ ...

دل منم خیلی براش تنگ شده 

تنها ترینم بدون اون

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعییییی بعد دوسپر رفیقم براش طلا گرفته فشار

وای مال رفیق من هرروز باهم بیرونن 

هرروز براش کلی چیز میز میگیره

😂😂فشار پرومکس

میشه لطفا دوتا تایپیک اخرمو گزارش بزنین؟پلیز(::

امکان شناسایی شدنم هست🙂❤️

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙

باشه . . .

ولی منم دلم برات تنگ شده 

ولی آخرین باری که یادم میاد بهم توهین کردی و دیگه سعی می‌کنم بهت فکر نکنم و موفق هم شدم 

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙
پاره شدیم توی همه تاپیکا اینو گفتی کدومو گزارش بزنم اون ک راجب اون پسرس؟ مال تولد

اره اره

😅وا عزیزم توی تایپیک شما که نگفتم

بعدشم ! این سایت عمومیه

نه اخه داشتم نظر مبخوندم دوباره دیدمت اش کال نداره راحت باشزدم برات دوتارو گزارش

مرسی عزیزم زحمت کشیدی❤️

دلم واست تنگ شده ولی باید فراموشت کنم ، این دفعه دیگه نمیتونم تحملت کنم .

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .