2777
2789
عنوان

آقا هستم ▪️چطور همبر رو در ظرف رویی سرخ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 75 پست
شماها چرا همش میگید اقا هستیداصلا واسه کسی مهم نیست جنسیتتون میتونید فقط سوالتو نو بپرسید همینمشکلی ...

از بس خانمای با اخلاق بندگان خدارو مورد عنابت قرار میدن😐

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ظرف رویی چیه؟؟

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
همراه با نمک😂

🤣🤣🤣

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

من که یه زن هستم تا حالا همبر سرخ نکردم 😕

استفاده از همبر همچین چیز خوبی هم نیست

مجردی و این حرفاست دیگه

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!

اول یکم بزارید داغ بشه روغن بریزید بعد که روغن داغ شد همه ی روغن رو سر جاش بریزید...بعد با دستمال روغن رو تمیز کن از تابه بعد از اون بزار روی گاز وقتی کمی دود بلند شد از تابه کره بریزید تابه بعد هم روغن اینجوری نچسب میشه

پنج دیقه روغن زیاد رو با حرارت بالا بزار داغ بشه 

همین ک جلز ولز کرد همبر رو بزار 

میتونی یکم نمک وقتی روغن داغ شد بریزی تو روغن 

اینم مانع از چسبیدن میشه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

شماها چرا همش میگید اقا هستیداصلا واسه کسی مهم نیست جنسیتتون میتونید فقط سوالتو نو بپرسید همینمشکلی ...

اتفاقا برا خیلیا مهمه و در اولین فرصت حمله مبکنن ب بهانه های مختلف

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 

روغن باید داغ باشه

وقتی داغ شد زیرش رو کم کن بعد همبرو بندازداخل تابه دوباره زیادش کن

خیلی روغن داغ شه و زیرش کم نکنی روغن میپره تو صورتت

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂