2821
2789
عنوان

تصادف کردم

1723 بازدید | 33 پست

من دوسال گواهی دارم و کلی تو این دوسال جاهای خلوت تمرین کردم تازه سه ماهه اعتماد به نفس گرفتمو همجا رانندگی کردم دست فرمونمم خوب بود هرکی پیشم میشست تعریف میکرد

تا این که هفته پیش بردم شوهرمو نگه داشتم مغازه اومدم خونه نمیدونم اصلا چجوری هل کردم داشتم میومدم تو پارکینگ زدم به کرکره راهی که هزار بار رفته بودم الکی اشتباه کردم یه کوچولو در عقب رفت تو خیلی مشخص نیست توی افتاب معلومه اون روزم اینقدر گریه کردمو حس بد داشتم انگار همه اعتماد به نفسم تو رانندگی دود شد رفت تو هوا😔شوهرم چیزی نگفت گفت اشکال نداره پیش میاد ولی من انگار ترسیدم از رانندگی دوباره هی میخوام بشینم میکم اگه دوباره به جایی زدم چی

شما تاحالا تصادف کردین بعدش تونسین راحت رانندگی کنین؟😔

اروم برو ولی بو اگر بذاری کنار دیگه نمیتونی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ماشین برا تصادفه

نه تو کشوری که ماشین سرمایس 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

این تصادف نیست که عزیزم

بعدم تا کامل راه بیوفتی خیلی عادیه این اتفاقا البته نه تاجایی که جبران ناپذیر باشه چند روزی حس بد داری بعدش دوباره این حس بدت میره

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

اخ اخ درکت میکنم

منم بعد اموزشم گواهینامه گرفتم ی روز تصادفکردم 

به جای اینکه ترمز کنم هول شدم فرمون گرفتم اونور ماشین مالیده شداصن ی چیزی

پاهام از ترس میلرزید

اینه ک دیگه نمیشینم و میترسم بشینم کلا هم ننشستم دیگه  

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
حالا من بودم با ماشین چپ هم می کردم اعتمادم دود نمی شد🤣🤣🤣

اعتماد به نفست و دوست دارم 😂😂😂🤣

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

اینکه تصادف نیست😁

آرامش خودتو حفظ کن قرار نیست چیزی بشه تمام تصادف ها بخاطر هول کردن هست که نمیتونن کنترل کنن فقط سعی کن با آرامش رانندگی کنی استرس رو دور کن و عجله نکن ‌

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀