2777
2789
عنوان

خردادیا بدن مگه🤐

204 بازدید | 10 پست

من نمیدونم شخصیت چه ربطی به ماه تولد داره 

مثلا اگه اونطوری باشه ما تو میلادی و قمری هم ماه تولدمون یه چیز دیگه حساب میشه 

چرا این همه از خردادیا و آبان بد میگن آخهههه

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

یه عده مریض خرافاتین که تو قرن 21 به این چیزای مسخره اعتقاد دارن 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بدم میاد از این ادمایی که هر چی شخصیت افتصاح دارن رو ربط میدن به 

ماه تولدشونو با تایپ شخصیتیشون

میگیم چرا خیانت میکنی

میگه واااا مگه نمیدونی من تایپ شخصیتیم OSKOL عهههههه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

آدمای بد زندگیشون لابد متولد این ماه بودن که بد میگن هر کسی هم یچیز جدید میگه 

شخصیت آدما رو تربیت خانوادگی و چیزای دیگه می‌سازه خیلی به ماه مربوط نیست 

من که تو اطرافم خرداد و آبان زیاده خیلیم خوبن من سازگارم باهاشون

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

این یه چیز عام شده بین مردم ولی شخصیت و رفتار و اخلاق هر کی مختص خودشه ربطی نداره چون خردادیه یا ابانیه اینجوریه

خیلیا دیگع تو فاز اینچیزا هستن 

پنج تا انگشت دست هم شبیه هم نیستن بعد میاد یه عالمه ادم که مثلا متولد خرداده یا یه ماه دیگه میگن همه خردادیا فلان بهمان هستن همش چرته والا 

من شوهرم پسرعموم (برادرشوهرمم میشه) جاریم بچه برادرشوهرم عموم دخنر داییم زنعموم خردادی هستیم والا خوش اخلاق ترینا خودمونیم 😌😌😂😂الکی پشت ماهمون بد میگن اوندفعه ب رفیقم گفتم خردادی ام میگف فرار کنم یا زوده😂😂اینا همش خرافاته

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

من یه تاپیک زدم درمورد خردادیا دیدم بد نیستن همش الکیه تجربه خودشون و اطرافیان کم. و بیش اخلاقشون مث بقیست 

آبانیا رو مگه بد میگن 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

دنیای بدون خرافات سرد و بی روح هست . مثل کشوری میمونه که هیچ پلیس و دادگاهی نداشته باشه ، چون هیچ خلافی درش صورت نمیگیره . 

زیستن در اون کشور چقدر خسته کننده هست .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

از خردادیا بد میگن؟ چی میگن مثلا؟😂😐

ولی اخلاق و رفتار آدما هیچ ربطی به ماه تولدشون نداره شاید ویژگی های مشترکی هم داشته باشن ولی خب بازم برای همه صدق نمیکنه مثلا میگن خردادیا شوخ طبع و بامزه ان اما من خیلی جدیم و اصلا آدم شوخ طبعی نیستم. 

ماه تراز من مگه پیدا میکنی؟ 😁

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

این چیزی که بین عامه رواج پیدا کرده بدون سند و کلی حرف میزنن

خوب یا بد بودن ادما به ماه تولدشون ربطی نداره به سبک زندگیشون ربط داره

ولی صور فلکی اسمان و قرارگیری ماه و خورشید و سیارات وقتی بدنیا میایم، انرژی هاشون روی شخصیتمون تاثیر میزاره، اگه دوس داری بیشتر بدونی برو دنبال استرولوژی و تفسیر چارت تولد، دوس داشتی قبول کن دوس نداشتی به یه سرگرمی بهش نگاه کن

ولی بدون این یه علمه که از گذشته پادشاه ها استفاده میکردن و توی خیلی از دانشگاه های دنیا هم حتی تدریس میشه، روسیه رو مطمئنم که داره

مثلا وقتی میگن قمر در عقربه یعنی ماه توی صور فلکی عقرب قرار گرفته و وقتی اینجوری بشه انرژی با فرکانس های منفی ایجاد میکنه، یا حتی وقتی ماه گرفتگیه هم همینطور ، معمولا توی ماه گرفتی ها، سیل، زلزله، اتش سوزی، جنگ اینا اتفاق میوفته و خرابی به بار میاره، همینطور که حمله ی قبلی ایران به اسرائیل توی ماه گرفتگی بود

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch