2777
2789
عنوان

اخلاق همسری..

754 بازدید | 54 پست

سلام دوستان از کدوم اخلاق همسرتون خوشتون میاد از کدوم بدتون میاد

من خودم از گیر های الکی نامزدم بعضی وقتا خسته میشم و از مهربونی وخوش قلبیش خیلی خوشم میاد

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

مهربونی خوش رویی و محبت کلامی و دستو دلبازیش و دوست دارم ازوسواسیش بدم میاد یهو گیر میده همین الان اینکارو بکن باید انجام بدم وگرنه....

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جانم ..چرا؟نامزدین؟

نمیزاشت برم مسافرت میکفت تولدمه دلم میخادروزتولدم باهمسرم عکس بگیرم پیش مادرم گفت منم  ی روزب تولدش ازمسافرت برگشتیم  درحالیکه روزتولدش منودعوت نکردن منم گفتم بیابریم بیرون میخاستم سوپرایزش کنم گفت ن نمیام منم ناراحت شدم زدمنوبلاک کرد

عقدیم😔😔😔

الهی خوشبخت باشی گلم..از دوران عقد لذت ببرین بعد ی عمر خاطره نیشه لحظه لحظش..ماهم تو عقد که بودبم فکر میکردم چه دوران سختیه ولی الان مرورش برامون خیلی لذت بخشه..

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

عقدیم😔😔😔

الهی منم عقدم

یبار بلاکم کرد  دعوا شدیدی داشتیم منم اومدم شمارش حذف کردم خیلی ب رخش کشیدم بلاکم کرده اینا چقدر ناراحت شدم دیگ تکرار نکرد موقع عقد دعوا زیاده سعی کن خودت یکاری کنی ازت عذرخواهی کنه

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

اخلاق های بد همسرم:زورگویی تلخ زبان بودن،وسواس،مهربون و خوش قب نیس،بدبینه،دست و دلباز نیس خودخواه و راحت طلبه

اخلاق های خوب:بسیار باعرضه و خانواده دوست.باکلاس،پرخاشگر نیس،بسیار صادق حتی یک دروغ هم ازش نشنیدم،بااعتمادبنفس و باشخصیت