2777
2789
عنوان

بابام

243 بازدید | 16 پست

بچها بابام ۱۰ روزه مرده من‌هنوز باورم نمیشه تنها جایی که گریه کردم وقتی بود که جنازشو دیدم و روش خاک رفتن.

اصلا باور نمیکنم فقط وقتی شناسنامشو میبینم گه روش زده فوت شد بغضم میگیره :)

از وقتیم بابام مرده کل اکسپلور اینستام پر شده از دخترایی که پز باباشونو میدن دیگه عصابم خورد شد پاکش کردم

از طرفیم سالِ کنکورمه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم :)خیلیم خونمون مهمون میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا تسلیت میگم خیلی سخته ولی خب امسال سال حیاتیه تو باید قوی باشی اون مرحوم هم دوست نداره الان که چند قدم تا رسیدن به اهدافت فاصله داری جا بزنی طبیعیتا یه مدت درگیر میشی افسرده میشی ولی سعی کن تمام توانت رو جمع کنی و خودتو حفظ کنی تو باید قوی باشی 

واقعا تسلیت میگم خیلی سخته ولی خب امسال سال حیاتیه تو باید قوی باشی اون مرحوم هم دوست نداره الان که ...

هی هرروز میرم تا درس بخونم مهمون میاد که بهمون سر بزنه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

آیندتو خراب نکن خواهش میکنم ازت نشو ی ادم معمولی ی کارمندی ک تو زندگیش هیچی نداره خواهش میکنم نزار زندگیت خراب بشه برو تو اتاقت درس بخون اگه بابات اینجا بود راضی میشد ب نظرت؟ با ایندت بازی نکن من کنکور دادم منتظر نتایج :)

آیندتو خراب نکن خواهش میکنم ازت نشو ی ادم معمولی ی کارمندی ک تو زندگیش هیچی نداره خواهش میکنم نزار ز ...

کنکور چه رشته ای دادی؟ مبخوام بخونم حتی واسه بابام ولی خونمون هی رفتو امد میشه