2777
2789
عنوان

تهرانیا بیاین

33 بازدید | 16 پست

برای انتخاب رشته میخوام پیراهای تهرانو بزنم اول چون مادرم معتقده توی تهران راه برای پول دراوردن زیاده و اطلاعات زیادی میتونی کسب کنی از این طریق ، خودم قلبادوست دادم شهر خودم باشم ، آیا همینطوره؟

قطعا راه پیشرفت در تهران بهتره

اینقد جمعیت زیاده و آدمای مختلف . از هر ادم دانایی یه چیز یاد میگیری ‌ استادای متفاوت و کاربلد..

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینم در نظر بگیر که خرج و مخارج توی تهران خیلییی بیشتر از بقیه شهراست 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

قطعا راه پیشرفت در تهران بهترهاینقد جمعیت زیاده و آدمای مختلف . از هر ادم دانایی یه چیز یاد میگیری ‌ ...

یعنی می ارزه به خاطرش رفت و برگشت هزار کیلومتر جابه جا بشم؟ آخه فامیلمون تهران میخونه هر دفعه به خاطر خوابگاه غر میزنه عکس فرستاد ۴ نفر آدم بالغ توی یه اتاق کوچیک زندگی میکنن ، دانشگاه شهر خودمونم تیپ ۱ محسوب میشه

یعنی می ارزه به خاطرش رفت و برگشت هزار کیلومتر جابه جا بشم؟ آخه فامیلمون تهران میخونه هر دفعه به خاط ...

اصفهانی؟؟؟؟ 

اگ اصفهانی ک همونجا بمون

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

آره خودمم اینطوری راحتترم ولی مامانم میگه اول بزن تهران الویتای بعدی اصفهان و شهرای دیگه بزن

اصفهان هم شهر مهم و بزرگیه. قطعا جای پیشرفت داره

اصفهان هم شهر مهم و بزرگیه. قطعا جای پیشرفت داره

آره ولی مثلا با کسی که تغذیه خونده صحبت میکنم میگفت اوضاع کاری خوبی نداره ، درحالیکه تو تهران با رتبه های خیلی خوب تغذیه بهشتی میزنن و میگن آینده داره