2777
2789
عنوان

افکار خودکشی

603 بازدید | 31 پست

بچه ها اگه افکار خودکشی دارید از خونه زدید بیرون تحت خشونت قرار گرفتید حتی اگه یکیو میخواید دردو دل کنید به 123 زنگ بزنید پاسخگویی 24 ساعته آمبولانس دارن خانه امن دارن هویتت کاملا محرمانه میمونه خودشونم درصورت نیاز میان دنبالت، کاملا هم رایگانه وابسته به وزارت بهداشت و بهزیستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا چیکار میکنن؟به حرفات گوش میکنن یعنی؟

مشکلتو بهشون میگی خیلی اورژانسی بود میان دنبالت اگه نه ادرس میدی میری خونه امن، اگه در حد مشاوره بودم ک چیکار کن چیکار نکن کلا خدماتش رایگانه سرچم بزنی اطلاعات بیشتری درمیاری

مشکلتو بهشون میگی خیلی اورژانسی بود میان دنبالت اگه نه ادرس میدی میری خونه امن، اگه در حد مشاوره بود ...

چقدر جالب

هرچند این مدل خدمات داخل ایران کسایی که داخلشن خودشون روانین من حالم بارهاا بد بود و با این مراکز بهزیستی تماس گرفتم جوری باهام بد حرف زدن و گوشیو قطع کردن که امیدوارتر شدم به خودکشی...

چقدر جالبهرچند این مدل خدمات داخل ایران کسایی که داخلشن خودشون روانین من حالم بارهاا بد بود و با این ...

واقعا درست میگی، ولی خشونت خانگی شو ک دیدم واقعا اوکی بود دوست من پدرش الکلی بود کتکش میزد اومدن بردنش ۱ ماه رایگان تخت خواب اتاق غذا مشاوره فیلم باباشم بردن دادگاه تعهد داد ی بار دیگ اذیت کنه باید بره زندان