2777
2789
عنوان

یک سال شد

| مشاهده متن کامل بحث + 37 بازدید | 18 پست
خدا از جایی که فکرشو نمیکنن این روزامونو جبران کنه واسشون و بفهمونه بهشون آدم کشتن با کارشون و کار م ...

عزیزم خواهر منم با یه آقایی یکسال آشنا بود و اون آقا کلا رفت و خواهرم ۴ سال نتونست فراموش کنه ولی بعد اون یا همسری نصیبش شد که میگه من عاشق چیه اون آدم بودم صبر کن کسی میاد سرراهت که خودت تعجب می کنی میدونم سخته ولی همین که فکرش اومد تو ذهنت یه کاری بکن چند وقت دیگه به این حالت میخندی ایشالا خدا بهترینا رو نصیبت کنه💙💚🧡💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خواهر منم با یه آقایی یکسال آشنا بود و اون آقا کلا رفت و خواهرم ۴ سال نتونست فراموش کنه ولی بع ...

😍خدا مثل خواهر شما منو خوشبخت کنه ان شاءالله

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

اسی جون بهت قول میدم چندسال دیگه ازدواج میکنی ویه شب وقتی شوهرت خوابه نگاش میکنی ومیگی خدایاشکرت این ...

😍خدایااا مرسیی چه دعای قشنگی 😍

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

😍خدا مثل خواهر شما منو خوشبخت کنه ان شاءالله

به خدا نمیدونی چه بلایی سرش آورد با التماس باهاش دوست شد انقدرم زشت بود که خواهرم همیشه مسخرش می کرد ولی با زبون بازی خواهرم رو رام کرد بعد که خرش از پل گذشت شروع کرد به مسخره کردن خواهرم چون خواهرم خیلی قد بلند و خوش هیکل می گفت تو درازی تو زشتی و.. اعتماد به نفس خواهرم رو نابود کرد خواهری که این همه امید به زندگی داست افسرده شده رود همش جلو آینه بود که دومادمون اومد نجاتش داد الان انقد خواهرمو دوس داره دست و مای خواهرمو میبوسه ولی ضربه ای که خواهرم از اون آشغال خورده هنوز باهاشه بعضی وقتا میاد پیش من گریه می کنه میگه نمی تونم خودمو ببخشم که عمرم رو با اون آدم هدر دادم به حق این ماه عزیز خدا جواب پسرایی که با دل دخترا بازی می کنن رو بده ببخشید طولانی شد خواستم بگم مطمئن باش خدا هواتو داره

به خدا نمیدونی چه بلایی سرش آورد با التماس باهاش دوست شد انقدرم زشت بود که خواهرم همیشه مسخرش می کرد ...

امیدوارم کردی 😍