2777
2789
عنوان

یک سال شد

37 بازدید | 18 پست

هفت ماهه جدا شدیم نزدیک یک ساله ندیدمت 

میدونم مناسب هم نیستیم 

میدونم در حق من بدی 

میدونم خوشبخت نمی شم باهات 

همشو میدونم و خوشحالم جدا شدیم ولی این اولین بار و دوست داشتنه عمیقی بود که من حسش کردم 

یک ساله توی دو هفته ای که دیدمت دارم زندگی می کنم هر روز 

چند روز دیگه میری همون جایی که یک سال پیش دیدیم همو اتفاقی، میتونم بیام اونجا میبینی منو از دور شاید مثل سابق بیای سمتم سلام کنی و سر حرفو سعی ونی باز کنی ولی چه فایده هیچ چیز تغییر نمیکنه.. و شاید یه درصد بیای جلو شاید با این فاصله ای که بین ما افتاده هیچوقت نیای جلو..

در هر دو صورت هیچی بین ما عوض نمیشه.....

چون من قصدم جدیه و تو اصلا نمیدونم شایدم نیست فقط وقت صرف کردنه و یه کشش ضعیف..

سخته خیلی سخته دعا کنید واسم

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

خیلی خوشحالم اینجارو دارم لااقل با دوتا ادم راجبت صحبت کنم باهاشون 

کاش هیچوقت نمیومدم اونجا 

من عمیقا شرمنده خودم و وجدان و وقتیم که گذاشتم 

و خوشحالم از اینکه از خط قرمزام عبور نکردم و نکردیم 

هیچوقت

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا بهترین ها برات اتفاق بیوفته می‌دونم سخته ولی سعی کن ب آینده ت نگاه کنی و تو گذشته زندگی نکنی

خدا غرق در نعمت خوشحالیت کنه ،همیشه اینطور مواقع یه صحبت اینجوری میتونه بار غم خیلی زیادیو از دوش کسی و قلبش کنار بزنه 

کوتاه بود و تاثیر گذار 💚

خدا غرق در نعمت خوشحالیت کنه ،همیشه اینطور مواقع یه صحبت اینجوری میتونه بار غم خیلی زیادیو از دوش کس ...

دورت بگردم  فقط برام دعا کن ک ی خونه بتونیم تو این چند روز بخریم همین ک دعام کنی خیلی خوبه❤️❤️❤️

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
چی شده

آشنایی و خاستگاری کردن یه ادم اشتباه ازم باعث شده از خاطرم نره

دورت بگردم فقط برام دعا کن ک ی خونه بتونیم تو این چند روز بخریم همین ک دعام کنی خیلی خوبه❤️❤️❤️

امیدوارم خدا به آبروی جدم حضرت صدیقه طاهره خونه دارتون کنه 

خیلی دوست دارم ول کتم خاطرات رو انگار چسبیده بهم رهام نمیکنه 

تو با ارزشی سالمی پر انرژی ب سمت اهدافت پیش برو  اینو بدون مصلحت خدا تو این بوده قانون های خودت بزار قشنگم ایشالا بهتری ها نصیبت

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
تو با ارزشی سالمی پر انرژی ب سمت اهدافت پیش برو اینو بدون مصلحت خدا تو این بوده قانون های خودت بزار ...

ابجی تناسبش با من شاید ده درصد بود 

از صد درصد و کلی اختلاف داشتیم،جدایی ما چیزی جز مصلحت خدا نیست ،کار خدا قشنگه من یکم عجولم سروسامون بگیرم و عشق و خودمو نثار خانوادم کنم 

متاسفانه گزینه خوبی نبود و با علم به اینکه بدردم نمیخوره توی آشنایی پیشروی کردم و علاقمند شدم 

خودم خودمو به ادم اشتباه مبتلا کردم حتی با اینکه فهمیدم گزینه خوبی نیست کشش دادم که شاید بشه..

خداروشکر

چقد من اشکام ریخت 🙂 

دلم میترکه وقتی فکر میکنم کم کم میشه یکسال که ندیدمش 

گاعی فکر میکنم به چشماش انگار دارن کم کم اون جزئیات از ذهنم میرن 🙂 

من کم کم دارم میمیرم 

اما اون خیلی بدکرد باهام خیلی

چقد من اشکام ریخت 🙂 دلم میترکه وقتی فکر میکنم کم کم میشه یکسال که ندیدمش گاعی فکر میکنم به چشماش ان ...

خدا از جایی که فکرشو نمیکنن این روزامونو جبران کنه واسشون و بفهمونه بهشون آدم کشتن با کارشون و کار معمولی نکردن