2789
عنوان

بیایید

9 بازدید | 15 پست

اگر با یه نفر تویه رابطه باشید و در طی زمان بفهمید طرزفکراتون از نظر ارتباط داشتن و دوستیا و چک کردن و شکاک بودن باهم فرق داره مثلا اون بعد یه تایمی طولانی بعد ک خوابیدی و شب بخیر گفنی پیام میده ببینم تیک انلاینی میخوره واقعا خوابیدی یا نه، یا خاله زنک بازی در بیاره و به این نتیجه برسی تو این موارد باهم اختلاف دارید و ادم تو نیست  و هردفعه بخوای تمومش کنی بیاد توضیح و توجیح بده و عادی جلوه بده که اینا چیزی نیست و طبیعیه چیکار میکنید؟ میمونید یا تمومش میکنید؟ این رفتارایی ک گفتم تخملشون برام سخته واقعا چون خودم نگاهم مثل اون نی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تموم میکنم چون خودم مهم

وقتی خیانت نمیکنم برای چی خب باید شک کنه

اعصاب این بچه بازیارو ندارم ی بار توضیح میدم اگر ادامه داد دیگه فرصت نمیدم تموم...بمیره هم تموم

تموم میکنم چون خودم مهموقتی خیانت نمیکنم برای چی خب باید شک کنهاعصاب این بچه بازیارو ندارم ی بار توض ...

بارها توضیح دادم حتی به روش اوردم ک فلان جا چک کردی بازم با یه روش دیگ همون کارو تکرار میکنه و تهش قبول نمیکنه میگه اینجوری نیست ، ازارم میده واقعا دقیقا بچه بازیه پیشم چک کردن و سر همین خیلی ناراحتم

بارها توضیح دادم حتی به روش اوردم ک فلان جا چک کردی بازم با یه روش دیگ همون کارو تکرار میکنه و تهش ق ...

خودتو حروم این آدم نکن

بلاکش کن بره این بعد ها رفتاراش شدید تر میشه آزارت میده

اشتباه نکن

اون میخواست شعر بنویسه ، ولی خودش یه شعر بود...
البته باید یحوری تموم کنی که طرف مقابل هم صدمه نبینه

تنها چیزی ک به ذهنم میرسه اینکه بگم به این دلایل مناسب هم نیستیم و نمیخوام ادامه بدم دیگه ، خوبه اینجوری؟