2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آنتی بیوتیک حساسه. مرتب بهش بدین. خوب می شه. اگه خوب نشد نوع دیگه ای بهش می دن که خوب بشه و به گوشش ...

آره من همیشه سر وقت دارو میدم اولش به نظرم عادی بود دکتر خیلی منو ترسوند و حالم بد شده خیلی

سلام عزیزم گردن بچتون خوب شد؟چی کار کردین خوب شد؟دارو هم دادین؟چ دارویی؟فهمیدیدن چرا اینطوری شده؟دختر منم گردنش درد میکنه.لطف میکنی جواب بدی و کاملا توضیح بدین منم نگرانم.دختر منم گردنش درد میکنه

سلام عزیزم گردن بچتون خوب شد؟چی کار کردین خوب شد؟دارو هم دادین؟چ دارویی؟فهمیدیدن چرا اینطوری شده؟دخت ...

آره خوب شد یه دوره آنتی بیوتیک خورد فقط ولی یکی دو روزه خوب شد

سلام عزیزم گردن بچتون خوب شد؟چی کار کردین خوب شد؟دارو هم دادین؟چ دارویی؟فهمیدیدن چرا اینطوری شده؟دخت ...

فکر میکنم مربوط به دوچرخه سواری بود اما احتیاط کردیم و کوآموکسی کلاو هم خورد

سلام عزیزم خواهش میکنم اگه دیدی جوابمو بده 

منم دخترم ۳ ساله ست گوشه ی لبش الان ۶ ماه ترک خورده و خوب نمیشه 

توچیکار کردی؟آزمایشی چیزی ازش گزفتن؟علت چی بود بهترشد دخترت؟

سلام عزیزم خواهش میکنم اگه دیدی جوابمو بده منم دخترم ۳ ساله ست گوشه ی لبش الان ۶ ماه ترک خورده و خوب ...

هیچ کار خودش خوب میشه ولی بعد از مریضی یا آنتی بیوتیک خوردن اینطور میشه یه بار دکتر بهش پماد داد فقط