2777
2789
عنوان

واقعا چرا انقدر بی فرهنگن

19 بازدید | 12 پست

امشب منو دوستام رفتیم کافه و موقعی که داشتیم میرفتیم داخل دوتا دختر هم اومدن بیرون و دوتا موتوری هم داشتن رد میشدن یهو موتوری داد زد عه دختر(منظورش همون دوتا بود) یهو زد روی ترمز یه صدای بد جور و گوش خراشی دادن و رفتن 

بعدش اون دوتا دختره رفتن توی بلوار که از لاین اونور هم رد بشن بعد یه عالمه موتوری و پسر های مزخرف اومدن دور اون دختره و شروع کردن به متلک انداختن اون دوتا هم جیغ زدن و رفتن 

و حقیقتا دلم واسه دخترا سوخت

چرا ما دخترا توی خیابون نباید امنیت و ارامش داشته باشیم؟

چند وقت پیشم منو دختر خاله هام  هم رفته بودیم بیرون پسرا از اونور خیابون متلک مینداختن

چه با حجاب باشی و چه بی حجاب اونا کار خودشون رو میکنن

کاش یکم تربیت بهشون یاد میدادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو شکر تاحالا از این متلکا نشنیدم البته فک کنم زیادی از ملاک‌های نرا دورم😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

در این جور موارد که عوض کردن آدمها به اختیار و دست ما نیست به ناچار باید محیط و عوض کرد.خیلی جا ها دیگه این شکلی نیست 

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 

عزیزم ما هم دختریم 

ما هم داخل همین جامعه زندگی می کنیم 

من قبلا با آرایش و بی حجاب بیرون می رفتم 

همه بهم متلک می گفتن و مزاحمم می شدن 

ولی از وقتی باحجاب بیرون میرم 

و آرایش هم اصلا ندارم 

حتی یک نفر مزاحمم نمیشه و متلک نمیگه 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

ببین من با پیرمردای لب گوری ک شاششونو نمیتونن نگه دارن بیشتر مشکل دارم چندشا سگ نگاشون نمیکنع ولی مز ...

دقیقا 

چند وقت پیش منو دوستم تو پارک نشسته بودیم دوتا پیر مرد هم رو به رو مون بودن پسرا اومدن کنار مون و اذیت مون میدادن و پبر مردا عبن بز نگاه میکردن و میخندیدن 

عزیزم ما هم دختریم ما هم داخل همین جامعه زندگی می کنیم من قبلا با آرایش و بی حجاب بیرون می رفتم همه ...

تو سهر ما متاسفانه اینطور نیست 

دختر خاله هام خیلی با حجابن منم فقط خیییییییییلی کم از جلوی مو هام بیرونه ولی بازم اونا کار خودشون رو میکنن

عزیزم ما هم دختریم ما هم داخل همین جامعه زندگی می کنیم من قبلا با آرایش و بی حجاب بیرون می رفتم همه ...

کلی دوست با حجاب دارم که مورد اذیت قرار گرفتن 

حتی یه بار قدیما که موبایل نبود نزدیک بود تاکسی زردا بدزدنش که با جیغ و فریاد شانس آورد نجات پیدا کرد

منم همیشه با حجاب میرم پس چرا بازم متلک میندازن؟😊

لطفا به جای حذف کردن صورت مسئله. مسئله رو حل کنید. 

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-

سریعا بحث رو بکشید به حجاب و کلا تاپیک رو از مسیرش خارج کنید

افرین گل دختر

من برعکستم چ با حجاب و چادری بودم و چ الان در هر دوحالت هزار جور مزاحمت رو دیدم