2777
2789
عنوان

جشن عقدم🥲

66 بازدید | 6 پست

خیلی بدم میاد از عکسام و ارایشم خیلی داغونه درسته ۴ ۵ سال گذشته ولی بازم یادش میوفتم گریم میگیره کاش بابام پشتم بودمامانم پول داشت خانواده شوهرم اینقدر بی فهم نبودم که میتونستم ی جشن عقد قشنگ داشته باشم یا حنا بندون هنوزم کسی عروس میشه ته دل من ی غمی میشینه اروم نمیشم چیکار کنم بیاید یکم درددل کنیم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا شما دنبال بهونه ای 

وگرنه ک عروسی داشتی ک روی دلت نمونه

عقدم داشتی 

حنابندون دیگه چیه ک روی دل ادم بمونخ

منم عقدم خوب نشدم ولی دیگه گریه زاری ک نمیکنم مهم اینه اون مراسم برگزار شده...

اگه اینجوری باشه بهترین جا هم بری باز 10 سال بعد از مد رفته میشه هرجا رفتی عروسی باید گریه کنی ده سال بعد بد شدی

والا شما دنبال بهونه ای وگرنه ک عروسی داشتی ک روی دلت نمونهعقدم داشتی حنابندون دیگه چیه ک روی دل ادم ...

ن خب عزیزم بالاخره ی عکس قشنگ از جشنت داشته باشی ده سال دیگم قشنگه ولی ی عکس تار و داغون و ارایش زشت بازم ده سال دیگم زشته

خوبه ولی کاش ی جشن خوب داشتم ی عکس خوب یادگاری داشتم

الان برید بگیرید سالگرد ازدواج تون 🤗

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
والا شما دنبال بهونه ای وگرنه ک عروسی داشتی ک روی دلت نمونهعقدم داشتی حنابندون دیگه چیه ک روی دل ادم ...

ن خب عزیزم بالاخره ی عکس قشنگ از جشنت داشته باشی ده سال دیگم قشنگه ولی ی عکس تار و داغون و ارایش زشت بازم ده سال دیگم زشته

چرا داشتم

خب دیگه والا منم یه مراسم عقد داشتم تو محضر اصلا هم خوب نشده بودم ولی عکس هاشو دوست دارم🥰🥰

حنابندون هم فکر کنم دو روز مونده به عروسی خواهر همسرم ظهر زنگ زد گفت شب بیا اینجا حنا بزاریم🥴🥴🥴🥴 عکس هم ندارم اصلا 

ولی فرمالیته رفتم عکس های خوشگل گرفتم عروسی هم عکس و فیلمم خوب شد