2777
2789
عنوان

خانوادش از هم جدامون کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 81 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا همینطور یه همچین دختر ی بااین توقعات و واقعا نمیگرفتم واسه پسرم

من خودم تو همین شرایط هستم 

خونه داره ولی ب اسم خودش نیس 

مامانم میگه باید باباش ب اسم خودش کنه من مطمعن شم  

میگم از من مطمعن نیستن باز حرف خودشو میزنه 

زیاد شرط گذاشتین هرکی بود قبول نمی‌کرد وقتی میگم هرکی یعنی هرکی

اخه من واقعا شرایط و‌ موقعیت خوبی دارم از هر لحاظ و‌پدرمم میخواد یه حداقلی ها تو زندگیم داشته باشم

بی نهایت دوسش دارمو بی نهایت دوسم داره شده همیشه منو به خودش مقدم قرار دادهولی تو‌ این قضیه یکبار دی ...

ببخشیدا چه کنترل گری کردن؟؟؟

خودت میگی پسره گفته من هیچی ندارم خانوادم باید حمایتم کنن

کی راضی میشه بره خونه جدا واسه پسرش بگیره ، نصفشو بزنه به اسم عروسش ، همچنین سکه هم مهرش کنه!!

بعد میگین کنترل گر ! نه عزیزم بگو کسی که به ما سواری نداد!!

کنترل گر اونیه که شوهرت همه چی از زحمت خودش داشته باشه ولی بازم دخالت کنن

هزارمین کاربری 😬😬😬 
شرایطت واسه یه پسر تواین زمونه سختهبنظرم یکم تجدیدنطرکن

خانواده دوست پسرم از خیلی وقت پیش قول اینو داده بودن آپارتمان مستقل بگیرن 

و خب خودمم از بچگی شرایط خوبی داشتم و الانم از هر لحاظ موقعیت خوبی دارم

من خودم تو همین شرایط هستم خونه داره ولی ب اسم خودش نیس مامانم میگه باید باباش ب اسم خودش کنه من مطم ...

شما خونه داره و میگه از خودشه مطمئن شو ک ب اسمش میشه  ..بالاخره ب اسم پسر خودشونه مامانت کاملا درست میگه تو همچین شرایطی بودم قبلا 

اخه من واقعا شرایط و‌ موقعیت خوبی دارم از هر لحاظ و‌پدرمم میخواد یه حداقلی ها تو زندگیم داشته باشم

خوب شما هم باید برای اون حداقل ها زحمت کشیده باشید نه این که راحت یک چنین سرمایه ای بهتون بدن 

ماهم وضعیت مالی خوبی داریم اما پدرم میگفتن انتطار ندارن یک پسر بخش عظیمی از اموالشو به دختری بده ک هیچ زحمتی براش نکشیده 

اولن اینکه شرط زیادی بوده

دوما اگه دوستت داشت تموم سعیش و می کرد به دستت بیاره و کوتاه نمی اومد 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

نمیدونم چرا ولی احساس میکنم بابات میخواست برن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

منم دوستپسرم بخاطر حرف مادرش بام تموم کرد 😔 اما الان برگشته ولی من میدونم باز با نظر مادرش تموم می ...

اخه دوست پسر من الان میدونه پدر مادرش اینجورین

صرفا حاضره آب بشه ولی اونا یه دلشون نشکنه حتی اگه بهش زور بگن

میدونم چی میگینسبت به من نمیتونه پای خواسته هاش وایسه ولی بیچاره همینجوری از بچگی باهاش رفتار شده که ...

بلاخره خانوادش میخوان خرجشو بدن از اولش سر خرید و عروسی و ......مشکل داری دنبال پسری باش که دستش تو جیب خودش از خودش بهت ببخشه بنام کنه اینجوری انگار داری نصف مال باباشو میگیری