2777
2789
عنوان

پیکر تراشی

26 بازدید | 9 پست

اصلا اصلا نمیخوام برم...هیکلم تقریبا خوبه...فقط میخوام هزینش رو بدونم...آخه یکی میگفت پول داشتم میرفتم پیکر تراشی منم روم نشد بپرسم هزینش چنده...

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو پیج دکتر مد نظرت برات قیمت میفرسته بستگی داره کجاتو دربیاری یا360درجه با کجاتو 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
فکر کنم تقریبا ۴۰ تومن بشه

پس خیلی نیست...ی جور گفت من فکر کردم ۳۰۰..۴۰۰...ب نسبت اون طرف میگم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
برو پیج دکتر مد نظرت برات قیمت میفرسته بستگی داره کجاتو دربیاری یا360درجه با کجاتو

نمیخوام اصلا....همینجوری برام سوال شد

پس خیلی نیست...ی جور گفت من فکر کردم ۳۰۰..۴۰۰...ب نسبت اون طرف میگم

خب شاید برای اون بنده خدا زیاد باشه 

میدونی تورم و هزینه های بالا باعث شده مردم توی حداقل هزینه ها بمونن چ برسه ب هزینه های زیبایی و...

لطفا لایک نکنید .

خب شاید برای اون بنده خدا زیاد باشه میدونی تورم و هزینه های بالا باعث شده مردم توی حداقل هزینه ها بم ...

ن ب نسبت همون خانم گفتم...کسی ک تا آرنج النگو داره و کلی طلای دیگ‌‌‌‌..خودش ۲ تا ماشین داره..سال ۲ یاد۳ بارم میره خارج از کشور دیگ ۴۰ تومن پولی نیس که‌‌‌...وگرنه برا خودم خیلی پوله